Cautare in site
x inchide
Frigănele, bundas kenyer, pain perdu, french toast

Frigănele, bundas kenyer, pain perdu, french toast

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 09.01.2017
4.6
(24)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 24

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

85 + = 91

3 comentarii la Frigănele, bundas kenyer, pain perdu, french toast

  1. Alexandrina spune:

    Buna, Laura!
    Reteta banala dar mie nu imi iese! (Si gatesc aproape zilnic, chestii mai complicate de atat.)
    Nu mi se lipeste oul cu lapte de paine! Si iese o paine prajita putin mozolita, nu imbracata in crusta.
    Oare sa fie din cauza ca am folosit paine integrala de casa? Ca eu alta nu am/nu mananc. Daca da, ai vreo idee care sa faca oul cu lapte sa stea si pe painea mea de casa?
    PS
    Si noi in copilarie mancam des friganele si erau bune, usor crocante si cu crusta relativ groasa dar moi in interior. Le mancam de obicei presarate cu zahar pudra vanilat.

    • Alexandrina dragă, cred că nu ai bătut bine oul. Bate-l bine, bine de tot, să fie perfect omogen cu laptele. Eventual, înțeapă feliile de pâine cu furculița (dacă e pâinea mai veche sau mai densă) și lasă-le un pic mai mult să se îmbibe.

  2. marius spune:

    Multumesc de reteta!Si ceva interesant,sunt sigur ca stiati dar pt cei ce nu stiu budas kener s-ar traduce paine cu bundita

Advertising
Advertising