Cautare in site
x inchide
prajitura de post cu morcovi reteta de prajitura cu morcovi vegana

Prajitură de post cu morcovi cu banane și cremă cu unt de cocos

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 28.03.2019
4.5
(101)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 101

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 comentarii la Prajitură de post cu morcovi cu banane și cremă cu unt de cocos

  1. Groza Roxana spune:

    Buna seara Laura,

    De multa vreme am tot vrut sa incerc reteta si astazi i-a venit randul.Este minunata…mai ales ca este de post.Si sa nu mai zic ca are si ingrediente sanatoase:morcovi, banane, unt de cocos, lapte de cocos am folosit eu.Eu am inlocuit zaharul brun cu zahar de cocos, pentru ca nu aveam zahar brun.

    Cate zile se poate pastra la frigider oare?

    O seara buna!

  2. Lavinia spune:

    Buna ziua ! Se poate face si in forma de tort, cu diametrul 18-20? Sau ar mai trebui modificate cantitatile?

  3. Mirela spune:

    Buna ziua! As putea face blatul si dupa aceea sa il tin in congelator cam o saptamana pana in ziua cand vreau sa fac prajitura cu crema deasupra?

  4. Ani spune:

    Sunt bunica unei fetite de 1an si4 luni, careia parintii nu-i dau sa manance preparate cu ZAHAR. Credeti ca as putea inlocui zaharul din reteta cu miere ori sirop de artar, agave? Si daca da, care ar putea fi raportul intre zahar/ miere, de ex?! Multumesc mult !

  5. Daniela Gheorghiu spune:

    Buna ziua,daca vreau sa înjumătățesc cantitatea de zahar , ar trebui modificate și alte ingrediente , gen mai puțin ulei ? Mulțumesc!

  6. Andrada spune:

    Cred ca este cea mai aromata prajitura pe care am mancat-o in ultima vreme, minunata! As indrazi data viitoare cand o fac sa reduc cam pe la jumatate cantitatea de zahar, am senzatia ca ar fi foarte buna si doar cu bananele coapte.

  7. Andrada spune:

    Laura, prajitura este curcubeu pe cerul gurii, cum s-ar zice. Minunata! As indrazni la un moment dat sa scot de tot zaharul din compozitie, am senzatia ca ar fi suficient de buna si doar cu bananele coapte din compozitie. Multumesc pentru reteta, intra la caietel!

  8. Codruta Popa spune:

    Laura. O intrebare la crema.
    Untul de cocos pe care il am este foarte foarte tare. Abia il scobesc cu lingura din borcan, la o temperatura de 18grade cat am in casa. Asa trebuie sa fie? Sau sa il las la 25-30 grade, sa fie usor mai moale?
    Care e consistenta untului pe care l-ai folosit tu?
    Multumesc.

  9. Dana spune:

    As vrea sa stiu daca se poate folosi alt ingredient in locul bananelor..poate piure de mere sau altceva. In rest, reteta este absolut delicioasa.

PUBLICITATE
PUBLICITATE