Cautare in site
x inchide
prajitura banoreo reteta prajitura fara coacere cu banane reteta laura laurentiu

Prăjitura Banoreo – fără coacere, rețetă rapidă și delicioasă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.12.2019
4.9
(186)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 186

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Prăjitura Banoreo – fără coacere, rețetă rapidă și delicioasă

  1. Diana spune:

    Am observat acum, am citit mai atentă, scuze! 😄

  2. Diana spune:

    Bună ziua! Am și eu o întrebare vă rog frumos. La lista de ingrediente apare “zeama de la 1 portocală” dar nu am văzut niciunde în modul de preparare, unde și când anume se folosește această zeamă de portocală? Mulțumesc!

  3. Laura C. spune:

    Buna ziua,
    Ati folosit smantana pentru frisca neindulcita?
    Multumesc mult!

  4. Mirela spune:

    Buna,

    Crema de banane si bananele de deasupra nu se innegresc? Ai idee care este perioada maxima de timp in care poate fi mancata? Cat timp rezista la frigider? Multumesc

    • Unul dintre motivele pentru care conține zeamă de lămâie, în cantitate de destul de mare, este prevenirea oxidării (a înnegririi) bananelor. La noi s-a consumat în trei zile, în ultima zi era ca în prima. Desigur, am depozitat prăjitura bine acoperită, ca s-o feresc să preia mirosuri de la alte mâncăruri depozitate prin frigider.

  5. Iulia spune:

    Buna ziua, la punctul 7, gelatina trebuie doar hidratata ? Fără a mai fi topita ? Multumesc.

  6. Dragos Patrulescu spune:

    Buna ziua! M-am apucat de facut prajitura si aflu spre sfarsit ca mai trebuie 250 gr Oreo crumble. V-as ruga sa rectificati lista de ingrediente!

  7. Sintia spune:

    E o prăjitură scârboasa, nu recomand nimănui, am făcut-o exact după rețeta și la aspect e ok dar la gust oribil! Înainte sa postați va rog sa gustați si dumneavoastră ptr ca nu ne pica banii din cer!

    • Așadar, ce poate fi ”scârbos” în prăjitura asta? Frișca? Mascarpone? Bananele? Vanilia sau Oreo? Dacă ați știut că unul sau mai multe dintre acestea vă displac, de ce v-ați apucat de prăjitură?

      Să știți că tot ceea ce postez este consumat în familia mea, nu cumpăr preparatele de niciunde și nici nu le arunc, doamne păzește! Uneori dăruiesc ceea ce ne prisosește celor foarte apropiați. Prăjitura asta a fost pe placul meu, al soțului, al fiicei mele, al surorii mele, al cumnatului și al băieților lor. Am considerat că a trecut girul destulor oameni înainte de a o publica.

      În afară de asta, prăjitura Banoreo a fost testată de cititoare, persoane pe care nu le cunosc personal, nici măcar nu știu pe unde trăiesc pe mapamond. Pozele cu reușitele lor sunt atașate la finalul articolului. Dați click pe poze, veți vedea impresiile acestor doamne, toate au concluzionat că e o prăjitură gustoasă.

      Până la urmă, pare-se că nimic nu-i mai scârbos decât atitudinea dumneavoastră.

  8. Copil Emanuela-Maria spune:

    Buna seara. O informatie, va rog, daca se poate. Pentru blat trebuie scoasa crema din biscuiti? Si pentru restul de biscuiti la fel?