Cautare in site
x inchide
creveti cu usturoi in sos cu vin alb reteta

Creveți cu usturoi și vin alb – rețetă simplă și rapidă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 29.01.2011
4.8
(15)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 15

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

62 + = 67

12 comentarii la Creveți cu usturoi și vin alb – rețetă simplă și rapidă

  1. Bocco spune:

    O reteta de creveti ca la carte. Am sa incerc si eu reteta, iti multumesc !

  2. Reparatii Telefoane spune:

    Iubesc fructele de mare, aceasta reteta m-a facut sa le iubesc si mai mult :))

  3. Fifi spune:

    Nu am iancercat astăzi i fac sper sa iasă

  4. Teodora spune:

    merg super cu un sos tartar. Crevetii se servesc nu foarte fierbinti.
    Astia sunt creveti de-aia uriasi, cei mai buni sunt cei mai mititei atata ca-s fara spor la curatat.
    Daca-i infigi intr-o tepusa si-i faci pe gratar, toate matzele din jur vin dupa miros.
    In loc de patrunjel merge tare bine rozmarin.
    Cu o salata verde, gata masa.

  5. Christinel_ro spune:

    Laura, eu nu inteleg manevra cu cupele de parmezan si vreau sa fac crevetii asa cum ai scris tu. Poate adaugi o poza cu cupele respective.
    Multumesc
    Cristi

    • Anonim spune:

      Imi pare rau, nu am alte poze. E ceva vreme de cand am facut crevetii astia… dar nu e greu deloc, presari parmezanul ras intr-un strat de o grosime de aproximativ 1/2 cm (tasezi usor) in forma dorita, dai putin in cuptorul incins si cand marginea devine usor aurie, parmezanul va fi topit si modelabil. Poti sa rasucesti in jurul uni pahar (sau sucitor) pana se raceste sau sa asezi bucatile semisolide intr-o cupa, ca sa se raceasca asa.

  6. Oana83 spune:

    E o reteta foarte, foarte aratoasa, dar nu prea accesibila din pacate. Felicitari pentru inspiratie dar eu una nu am gustat creveti in viata mea. NU ma indoiesc ca sunt foarte buni dar nu imi permit sa ii cumpar.

    • Anonim spune:

      Oana, imi pare rau :(, ce sa zic? Nici eu nu cumpar in fiecare zi, iar
      acestia nici nu mi s-au parut scumpi din cale-afara. Adica nu sunt ca si
      carnea de pui, dar nici ca muschiul de vita argentiniana. Mai exact, i-am
      luat de la metro, in cutie de 1 kilogram, congelati. Pretul difera in
      functie de dimensiunea crevetilor, cu cat sunt mai mari, cu atat mai scump e
      kilogramul. Acestia au fost sortimentul 30-32/kilogram, au costat in jur de
      35 de lei (1 kil).

  7. Bombonel_dulce spune:

    Intr-adevar reteta pare usoara dar rezultatul arata exceptional, multe felicitari! Gustul din descriere imi inspira numai bine!

  8. adriana spune:

    Cred că sunt un deliciu. Fără orez, fără salată, fără nimic numai gustul lor picant .

    • Anonim spune:

      Adriana, si mie imi plac crevetii la nebuie, sunt absolut deliciosi. Desi nu
      e un „must”, alaturarea cu parmezanul usor rumenit mi s-a parut tare
      inspirata.

PUBLICITATE
PUBLICITATE