Cautare in site
x inchide

Va doriti un Kitchen Aid? :)

Adaugata la de
Kitchen Aid, ce ziceti de el? Pentru mine e un vis despre care abia de indraznesc sa vorbesc, inca mai sper in ceva magic care sa il faca sa se implineasca. Mi l-am imaginat in bucatarie,  l-am vazut, pur si simplu, cu ochii mintii, tronand la locul lui pe blatul de lucru, mobila de bucatarie am gandit-o si comandat-o ca sa poata purta cu mandrie o asemenea bijuterie. Daca barbatu-meu viseaza cu masini, stiu eu, poate cu Ferrari, eu visez cu Kitchen Aid.
www.shop.bilancia.ro
Ei bine, acest vis se pare ca a devenit realizabil pentru oricine participa la concursul gazduit de partenerul minunat si harnic al blogosferei culinare care este bucataras.ro. Bucataras, alaturi de www.shop.bilancia.ro , organizeaza un concurs cu premii totale in valoare de 60 de milioane de lei, toate constand in produse din gama Kitchen-Aid. Sunt patru categorii la care se poate participa: aperitiv, ciorba, fel principal, desert, iar participantii isi aleg singuri premiul dintre cele puse la bataie de organizatori: mixerul visurilor mele (si ale voastre, sunt sigura) din poza de mai sus, food-processor, blender si toaster. 

Concursul asta se numeste „Reteta anului 2010! Alege-ti premiul de pe Bilancia Shop“ si asta spune deja cate ceva despre regulament:
  • „Se pot inscrie in concurs doar retetele postate pe un website in anul 2010, website care este inscris in Catalogul blogosferei culinare de pe www.bucataras.ro.
  • Inscrierea retetei se face doar prin intermediul contului deschis pe www.bucataras.ro, cu completarea minimului de date necesar (username / adresa de email valida pentru confirmarea contului)
  • Fiecare participant poate inscrie o singura reteta per fiecare categorie de concurs: Aperitive / Ciorbe / Fel principal / Desert.”

                                                                                                 (mai multe aici)

In fine, pentru a castiga, trebuie sa ii convingeti pe prietenii vostri de pe facebook sa va voteze in numar cat mai mare, nu trebuie sa isi faca niciun fel de cont niciunde ca sa va acorde votul lor. Deci… ce ziceti de Kitchen-Aid? :)

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *