Cautare in site
x inchide

Concurs – Pastai de vanilie!

Adaugata la de
Advertising
Dupa ce zilele trecute v-am vorbit cu mare incantare Despre Vanilie, iata ca acum vreau sa va ofer, prin bunavointa magazinului de vanilie online, posibilitatea de a castiga 10 batoane de vanilie naturala, la alegere, din variatele sortimente disponibile in stocul magazinului: batoane de vanilie de Bourbon din India, Madagascar sau Uganda, pastai de vanilie Tahitensis din Papua Noua Guinee, vanilie super parfumata din Mexic, vanilie din Indonezia si cate si mai cate, in plus, zahar vanilat alb sau brun, obtinut prin macinarea zaharului impreuna cu batoanele integrale de vanilie.
Concurs - Pastai de vanilie!
Pentru a castiga acest minunat premiu parfumat, trebuie ca in perioada 28 iunie – 5 iulie 2011 sa introduci un comentariu la aceasta postare, in care sa motivezi ce tip de vanilie ti-ai dori cel mai mult sa castigi. Repet, premiul consta in 10 pastai de vanilie la alegerea castigatorului. Concurentii pot avea domiciliul si pe teritoriul altor tari. Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org (tragere la sorti).
In afara de sansa de a castiga premiul, magazinul online de pastai de vanilie ofera tuturor cititorilor blogului meu care plaseaza o comanda in perioada 28 iunie – 5 iulie 2011 un cadou promotional constand 2 pastai de bourbon de uganda,  indiferent de valoarea comenzii. Tot ceea ce trebuie sa faceti ca sa intrati in posesia acestui cadou este ca, la efectuarea comenzii online, sa introduceti codul de mai jos in casuta corespunzatoare:
LL001
Concursul se desfasoara intre
28 iunie 2011 (ora 19) – 5 iulie 2011(ora 20).

Advertising
Advertising
Advertising

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertising
CLOSE
CLOSE