Desi acesta este ultimul articol pe care il public in seria de trei dedicata festivalului Taste of Paris, sa stiti ca …
Foarte incantata am fost sa descopar in aceasta seara ca una dintre retetele pe care le-am postat saptamana trecuta, si …
As vrea sa va spun cateva cuvinte despre ajutoarele mele din bucatarie. In urma cu exact un an de zile, …
De cand am blogul culinar, am fost deseori intrebata de cititori daca ziua mea are mai multe ore decat 24. …
Din cate stiu eu, cea care nu am postit niciodata, despre postul ortodox, acesta inseamna o perioada de abstinenta si …
Cati aditivi sunt in mancarea pe care o consumam? Am tot auzit ca la fast food carnea nu e carne, …
…sau mancare congelata, semipreparata, mancarea de la bufet sau de la cantina. In urma cu mai putin de un an, …
Cristi Roman este, inainte de toate, un prieten cald si bun. Un om foarte pasionat, cu un suflet mare de …
L-am cunoscut pe Chef Johnny Susala cand am ajuns sa-i fiu practicant la restaurantul AGO. Daca ar fi sa-l descriu …
Va să zică, a fost și Food Bloggers Conference, prima conferință dedicată bloggerilor de nișă culinară din România. Am aflat de …
Eu sunt un copil crescut de bunici. Parcă mai alintat și mai iubit decât alții, legănat de Buna cu povești …
Va să zică, a fost și Food Bloggers Conference, prima conferință dedicată bloggerilor de nișă culinară din România. Am aflat …