Cautare in site
x inchide
Advertising

Next food blogging level

Adaugata la de
Advertising

Ce intamplare frumoasa, la atat de putin timp de la aparitia unui articol despre cum mi-am luat eu diploma de bucatar vine o idee minunata care a pornit de la horecaschool.ro si care isi propune sa ofere si altor bloggeri din zona de food aceleasi minunate experiente. tineri bucatari

Campania se numeste #horecaXperience, a avut startul 1 iulie este dedicata bloggerilor culinari care inca nu si-au obtinut diploma de bucatari/ cofetari insa si-ar dori lucrul acesta.  Este vorba despre un concurs, ale carui premii constau dintr-un curs de bucatar/ patiser (la alegere), 2 vouchere de participare la workshop-urile sustinute de Horeca School sau noul lor proiect Gourmet Connection si, de asemenea, cateva premii speciale oferite de magazinul de specialitate www.desertonline.ro (partenerul aceastei campanii). Premiul cel mare se poate folosi in scop personal sau se poate dona unui caz social ales de castigator.

Cursurile Horeca School se desfasoara in Bucuresti, Brasov sau Timisoara, insa nu vor fi exclusi cei care au domiciliul in alte localitati, doar ca participantii trebuie sa retina ca nu se ofera cazare.

Advertising

Pentru a se putea inscrie in competitie, bloggerii participanti vor trebui sa gateasca 2 retete (una de preparat sarat si una de desert si sa isi sustina motivatia intr-o fraza scurta in cadrul postarilor).

Ultima rețetă publicată

Toate retetele inscrise vor fi preluate cu poza+link catre blogul participant in pagina de campanie oficiala si, de asemenea, intr-un album special dedicat campaniei pe pagina de Facebook Horeca School. In acest mod oferim si un plus de vizibilitate participantilor si posibilitatea de a-si urmari in timp real competitia.

Advertising

Criterii de jurizare

  • Calitatea și originalitatea preparatului

  • Calitatea fotografiilor

  • Calitatea prezentării preparatului (plating)

  • Tehnicile de gătire folosite

  • Motivația personală a fiecăruia

Juriul acestei competiții va fi format din:

Advertising
  • Chef Nico Lontras – trainer curs Bucatar Horeca School
  • Chef Cofetar Ana Consulea  de la Zexe Cofeturi – trainer curs Cofetar-Patiser Horeca School
  • Cristina van der Schaaf – fondatoare a Centrului de training Horeca School și Gourmet Connection
  • Bogdan Vlad – owner Desertonline.ro

Toate detaliile despre aceasta campanie, alaturi de conditiile de participare, premii si criterii de jurizare le gasiti in pagina oficiala a concursului http://horecaschool.ro/horecaxperience/.

Ce ziceti, va tenteaza boneta de bucatar?

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertising
Advertising
CLOSE
CLOSE