Cautare in site
x inchide

Ghid de utilizare a blogului www.lauralaurentiu.ro

Adaugata la de

Dragii mei cititori, ma prezint in fata voastra cu un alt gen de ”productie cinematografica” decat serialele culinare cu care v-am obisnuit deja, este vorba despre un ghid video de utilizare a blogului. Am realizat acest ghid, in care voi trece in revista principalele caracteristici de navigare pe care le-am implementat pe blog, pentru ca am primit semnale ca nu fiecare dintre voi se descurca optim sa gaseasca o anumita reteta, sa acceseze categoriile si asa mai departe. In plus, de curand am adaugat noi caracteristici tehnice pe care doresc sa vi le prezint asa cum se cuvine,cum ar fi bara de navigare animata si elementul de navigare din bara laterala, cel denumit „retete culinare”, care ofera o clasificare mult mai detaliata a retetelor publicate pe blog decat cea disponibila pana nu demult.

 Va invit, asadar, sa urmariti ghidul video pe care l-am realizat pentru voi (setati calitatea 720p HD).

Sper sa va fi fost de folos si, asa cum am spus si la finalul filmuletului, astept eventualele intrebari prin formularul de contact sau prin comentarii la acest articol.

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 comentarii la Ghid de utilizare a blogului www.lauralaurentiu.ro

 1. Aphextwinzz spune:

  momentan, chrome, monitorul e de 19”, in deplasare am ceea ce numesc eu lectopel (iPad sai I din ala, ca le-am zapacit ca denumiri)., adica un asper si un kindle fire. mie mi se incarca greu, pe mozile nu mai zic iar IE e de nefolosit. daca pot sa o ajut pe Laura, mai testez din mers, nu e bai.

  E problema la monitoarele mici? (ps: daca e sa nu incarcam aiurea site-ul, cere-i Laurei messul sau mailul, ca e tot aia si te pot ajuta de acolo, pana duminica am m onitoarele mari la indemana).

 2. Aphextwinzz spune:

  daca vrei pareri pertinente, eu am compul mai vechi si mai prost, asta si ala din deplasare, filmuletele ma ucsid (si reclamele idem). nu o lua ca pe o critica, dar intru cat pot de rar din cauza asta, compu mic e bun si rapid si tot se incinge de la cele de mai sus, compu batran nici nu respira.

  da, stiu, sa imi cumpar si io o scula ca lumea :))) dar cu asta defilez si iti zic, poate te ajuta. depinde si de publicul tau tinta, ca prea multe optimizari poate ucid clientela, nu stiu, zic si eu, habar nu am, ca matale esti profa.

  ti tzuk.

  • Mihai Panait spune:

   Spune-mi te rog ce browser folosesti si ce rezolutie ai si vom incerca sa remediem (site-ul este oprimizat pentru rezolutie minima de 1024X765 adica un monitor crt de minim 17″)