Cautare in site
x inchide

Regulamentul grupului Facebook Gătim cu Laura Laurențiu

Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că te-ai alăturat de curând comunității Gătim cu Laura Laurențiu! Autoare a blogului culinar https://www.lauralaurentiu.ro, Laura Laurentiu este gazda acestui grup, dedicat în primul rând discuțiilor despre rețetele publicate de autoare.

Pentru ca timpul petrecut alături de ceilalți membri ai grupului să fie plăcut pentru toată lumea, îți recomand să citești cu atenție setul de reguli de mai jos, menite să evite neînțelegerile.

REGULAMENT

1. Subiectele puse în discuție în acest grup vor fi strict culinare, despre rețete, ingrediente, tehnici de preparare, cărți culinare etc.

2. Puteți adresa întrebări prin postări, la care vor veni cu sugestii ceilalți membri ai grupului. Dacă ești tu cel care știe răspunsul la una din întrebările puse de ceilalți membri, nu ezita să răspunzi.

3. În acest grup nu se acceptă postările cu caracter publicitar, invitațiile la concursuri, cereri de like&share etc. Dacă ești autorul unui blog culinar și dorești să postezi propriile rețete (obligatoriu gătite și fotografiate de tine), te rog să trimiți un mesaj privat către administrator pentru a cere acceptul.

4. Poți posta orice preparat gătit de tine însuți, poți să îl ilustrezi cu propriile fotografii sau clipuri video. Nu se vor accepta linkuri spre alte site-uri/blog-uri/pagini Facebook în afară de lauralaurentiu.ro și de blogurile care au primit accept să posteze în cadrul grupului.

5. Dacă, după postarea unor fotografii cu preparate făcute de tine, un alt membru îți cere rețeta, ai obligația să o oferi în cadrul grupului, fie editând postarea și introducând rețeta scrisă/linkul acolo, fie în comentarii la postarea respectivă. Rețetele solicitate în grup se oferă pe grup, nu pe messenger, la telefon sau pe skype! 

Excepție fac materialele aflate sub incidența cesiunii unor drepturi de autor (cărți, lucrări științifice), care, de altfel, ar fi de preferat să nu fie postate public.

6. Comentariile tendențioase, discriminatoare, defăimătoare, cele care instigă la violență sau ură de rasă, limbajul de mahala vor duce la excluderea imediată a membrului care s-a făcut vinovat de acestea.

7. Încercați să scrieți corect, în acest grup respectăm limba română, așa cum ne respectăm unii pe alții.

8. Dacă vei posta fotografii ale preparatelor realizate de tine după rețetele de pe blogul lauralaurentiu.ro, este posibil ca acestea să fie selecționate și publicate pe blog la secțiunea de rețete încercate de cititori sau pe pagina Facebook a blogului, fiind menționat numele tău.

Listă bloggeri/bloguri culinare care au acord de postare linkuri în grupul Gătim cu Laura Laurențiu

1. Căsuța Laurei – https://casutalaurei.ro/ – Laura Sb
2. Savori Urbane – https://savoriurbane.com/ – Oana Igretiu și Rajos Nicolin Diana
3. Rețete fel de fel – http://retetefeldefel.ro/ – Iuliana Florentina Avram
4. Lecturi şi arome – http://lecturisiarome.ro/ – Claudia Vasilache
5. Micro Greens România – http://microgreens.ro/ – Victor Potra
6. Divă în bucătărie – http://divainbucatarie.ro/ – Cristina Toth
7. Prăjiturici și altele – https://prajituricisialtele.ro/ – Dana Burlacu Visternicu
8. Chef Nicolaie Tomescu
9. Sorin Vlad – http://www.sorinkitchn.com/
10.Alina Boantă – http://www.cucinino.ro/
11. Ervin Szilard Szogyenyi – Bucătar de duminică – https://www.bucatardeduminica.ro/

Blogul lauralaurentiu.ro îl puteți accesa cu un click pe linkul: https://lauralaurentiu.ro/
Pagina de Facebook Retete cu Laura Laurentiu o găsiți aici:https://www.facebook.com/Retetecalamama/

Grupul Facebook
Advertising
Advertising
CLOSE
CLOSE