Cautare in site
x inchide

Regulamentul grupului Facebook Gătim cu Laura Laurențiu

Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că te-ai alăturat de curând comunității Gătim cu Laura Laurențiu! Autoare a blogului culinar https://www.lauralaurentiu.ro, Laura Laurentiu este gazda acestui grup, dedicat discuțiilor despre rețetele publicate de autoare.

Pentru ca timpul petrecut alături de ceilalți membri ai grupului să fie plăcut pentru toată lumea, îți recomand să citești cu atenție setul de reguli de mai jos, menite să evite neînțelegerile.

REGULAMENT

1. Subiectele puse în discuție în acest grup vor fi strict culinare, despre rețetele de pe blogul lauralaurentiu.ro. Fiecare postare va fi însoțită de link spre rețeta la care se face referire, în corpul postării.

Deasemenea, sunt admise postări fără link, atunci când scopul acestora este de consulta membrii grupului cu referire la ingrediente, tehnici de preparare, cărți culinare etc.

Atenție, nu oferim suport pentru rețete care nu sunt de pe blogul lauralaurentiu.ro, așa că e mai bine să vă scutiți de efortul de întreba echipa de moderare din ce motiv nu iese o rețetă făcută după cine știe ce sursă.

2. Postările membrilor vor apărea public, în grup, după ce vor fi aprobate de echipa de moderare. Dacă postările propuse nu respectă cerințele de la punctul 1 al regulamentului, nu vor fi aprobate. Este posibil ca membrii să primească o observație despre motivul neaprobării, cu recomandarea de a remedia problema.

3. Poți posta în grup orice preparare făcut după rețetele Laurei Laurențiu gătit de tine însuți, poți să îl ilustrezi cu propriile fotografii sau clipuri video. Nu se acceptă fotografii de stock, fotografii însușite fără respectarea drepturilor de autor etc.

4. Nu se admit în comentarii linkuri spre alte site-uri decât lauralaurentiu.ro și nici linkuri spre alte pagini Facebook decât Retete cu Laura Laurentiu, diverse grupuri etc.

5. Comentariile tendențioase, discriminatoare, defăimătoare, cele care instigă la violență sau ură de rasă, limbajul de mahala vor duce la excluderea imediată a membrului care s-a făcut vinovat de acestea.

6. Încercați să scrieți corect, în acest grup respectăm limba română, așa cum ne respectăm unii pe alții.

7. Fotografiile preparatelor realizate de tine după rețetele de pe blogul lauralaurentiu.ro, este posibil ca acestea să fie selecționate și publicate pe blog la secțiunea de rețete încercate de cititori sau pe pagina Facebook a blogului, fiind menționat numele tău.

Blogul lauralaurentiu.ro îl puteți accesa cu un click pe linkul: https://lauralaurentiu.ro/
Pagina de Facebook Retete cu Laura Laurentiu o găsiți aici:https://www.facebook.com/Retetecalamama/

Grupul Facebook
Advertising
Advertising
CLOSE
CLOSE