Cautare in site
x inchide

Lansăm Bursa România Culinară 2016 – în parteneriat cu Horeca School (editia 3)

Adaugata la de
Advertising

Lansată în 2014, Bursa România Culinară – Horeca School, datorită căreia în fiecare an un tânăr pasionat are șansa să devină bucătar, a ajuns deja la cea de-a treia ediție.

În 2014, timișoreanul Zoltan Gothard a fost câștigătorul primei ediții. Povestea lui frumoasă poate fi citita AICI si AICI, în două articole scrise de colega noastră Cristina Mehedințeanu. După ce a absolvit cursurile Horeca School și a făcut practica alături de doi dintre cei mai valoroși bucătari români, Nico Lontras și Johnny Șușală, Zoli și-a găsit locul său, fiind colaborator în prezent cu mai multe afaceri culinare. Începând din acest an, Zoli și-a dus visul mai departe, fiind în prezent student al academiei franceze LeNotre.

În 2015 alesul nostru a fost Ionut Vințeanu, care în prezent lucrează ca bucătar la Voila Bistro, în București.

Exact ca în primele două ediții, și de această dată partenerul nostru pentru furnizarea studiilor culinare este HORECA School, școala de cursuri culinare cu activitati in București, Timișoara și Brașov.

Advertising

Cui se adresează „Bursa România Culinară”?

„Bursa România Culinară” se adresează tinerilor de până în 25 de ani (fete sau băieți) cu o situație financiară mai puțin fericită, care își doresc să activeze în zona culinară (în special în bucătăriile de restaurante, baruri, hoteluri etc). Aceștia trebuie să fie serioși și să-și doreasca real această carieră. Bursierul va fi liber să își aleagă fie cursul de bucătar, fie pe cel de cofetar. Diploma de bacalaureat nu este obligatorie, însă vor fi preferați candidații care au acest document.

Ce va primi castigatorul bursei?

– un loc gratuit pentru cursurile ținute de HORECA School;

– un loc de practică într-un restaurant de calitate pentru a învăța meseria aleasă;

– consiliere constantă din partea membrilor Asociației România Culinară;

Advertising

– promitem câștigătorului bursei un loc de muncă plătit, în maximum un an de la începerea cursurilor.

Unde se trimit aplicațiile?

Pentru anul 2016 căutam un bursier din București sau din împrejurimi – sau o persoană dispusă să se stabilească în capitală pe durata cursurilor și practicii – care să înceapă cursul gratuit în București, în septembrie 2016. Atât cursurile, cât și practica vor avea loc în București. Durata cursurilor este de 3 luni de zile.

Așteptăm aplicațiile până pe data de 25 august pe adresa de email office@romania-culinara.ro (cu mentiunea „Bursa România Culinară 2016″).

Advertising

Avem nevoie să ne spui numele complet, unde locuiești, să ne povestești puțin despre situația ta financiară, despre pasiunea ta pentru bucătărie și de ce îți dorești să lucrezi în acest domeniu.

Bursierul va fi ales în urma unui interviu final cu unul sau mai mulți membri fondatori ai Asociației România Culinară. Termenul maxim până la care primim aplicațiile este de 25 august. Bursierul câștigător va fi anunțat în jurul datei de 28 august 2016.

Succes!

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertising
CLOSE
CLOSE