Cautare in site
x inchide

Inspirație pentru inima casei noastre la noul Mega Image Timișoara

ADVERTORIAL
Adaugata la de

Acum câțiva ani, în timp ce îmi făceam ucenicia ca bucătar, în București, pe lista avantajelor de a locui în capitală am trecut și magazinele Mega Image. Aveam un mic Shop&Go, la parterul blocului în care locuiam cu chirie, apoi urma unul mărișor, cam la 300 de metri distanță, la parterul unui Mall și minunatul concept store de la Piața Sudului, până la care călătoream cu autobuzul vreo trei stații, considerând că merită tot efortul. Am găsit acolo cele mai pline de inspirație ingrediente și tare bine mi-au prins, pentru că a fost o perioadă în care, cu toate că aveam un program extrem de încărcat, nu am lăsat să mi se simtă lipsa de pe blog. În plus, în fiecare săptămână primeam câte o provocare de la  chef Nico Lontras, în care trebuia să dăm frâu liber creativității în niște preparate noi-nouțe, așa că Mega Image-ul din apropiere mi-a fost cum nu se poate mai util, am găsit acolo cele mai năstrușnice ingrediente pentru testele mele.

lansare mega image timisoara legume fructe

Când a venit momentul să mă întorc la Timișoara, mi-am dat seama că magazinul ăsta avea să-mi lipsească mult și chiar am scris un e-mail la adresa de contact de pe site, cerându-le să evalueze posibilitatea de a se extinde și în orașul meu. Ei bine, a durat ceva, dar în sfârșit, avem și noi Mega Image-ul nostru, un situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71. Noul magazin Mega Image Șagului a fost conceput pentru o experiență completă la cumpărături, într-un spațiu aerisit și prietenos.

La fel de prietenoasă ca ambientul este și maniera de lucru a personalului, existând posibilitatea de a apela la consultanța oferită direct în magazin de către angajați special pregătiți. Ai văzut un ingredient mai deosebit și nu ai idee cu ce ar merge? Cineva știe bine și este dispus să îți spună și ție. Ți-ai pătat bluza preferată cu suc de fructe/rugină/cerneală etc? Vei primi sfaturile cele mai bune ca să-ți rezolvi problema de la cei care cunosc foarte bine produsele pe care le au în vânzare, consultanții Mega Image.

Magazinul oferă un spațiu dedicat produselor alimentare și de îngrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio, Equilibrium health&wellness, dar și la produse pentru cumpărăturile de zi de zi, din gamele proprii Gusturi Românești, Mega Apetit și 365. Alături de acestea, găsim specialități din branduri internaționale renumite, fructe și legume proaspete, minunatele ciocolate belgiene Delhaize, o gamă de ceaiuri excelente, cărora le duc dorul de ani de zile și multe, multe altele.

produse certificate bio gama mezeluri branduri celebre

Cei grăbiți și în același timp preocupați să mănânce sănătos se vor bucura mult de raionul în care vor putea să-și creeze rapid o salată proaspătă și colorată, din ingrediente curățate, spălate și porționate perfect, numai bune să încapă într-o îmbucătură.

raion ingrediente salate mega image

Raionul de panificație și patiserie va fi o surpriză frumoasă pentru cei interesați, oferta fiind foarte bogată, cu multe produse pe gustul tuturor: de la croissantele proaspete, pline de unt, la pâinea neagră cu tărâțe, pentru cei în căutarea unor alternative cu mai multe fibre și mai puțini carbohidrați.

raion pâine mega image timisoara

Inaugurarea magazinului Mega Image Timișoara a fost pe 21 iunie 2018, moment în care eu eram tare departe, într-o vacanță de care am simțit brusc că am mare nevoie și pe care nu am ezitat să mi-o ofer. Mi-a părut rău că nu am putut participa la evenimentul inaugural și iată-mă o săptămână mai târziu, în prima zi după ce m-am întors acasă, lansându-mă într-o sesiune intensă de shopping în noul ”colțișor de nebunii” dedicat gurmanzilor din Timișoara. L-am găsit identic celor de care-mi aminteam din București și poate cu ceva în plus. Mai multă căldură, poate mai multă inspirație. Ce sentiment plăcut e să știu că de-acum îl vom avea mereu aproape!

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 comentarii la Inspirație pentru inima casei noastre la noul Mega Image Timișoara

 1. Ioan Schneider spune:

  Buna ziua doamna Laurentiu
  Am gasit din itimplare blogul dumneavoasta, Foarte fain , Mi am da sama ca sinteti din Ardeal , aveti niste Rezepte extraordinare .Va doresc numa Bine si sa va dea domnu sanatate

  Ioan Schneider
  Memmingen
  Bayern
  Germania.

 2. Ramona V. spune:

  Am fost și am găsit ceea ce caut de multă vreme și nu am găsit: produse de la Vale Putna. Apoi am găsit sfeclă roșie fiartă la conserve mici-mici.
  Mi-a plăcut mult standul de salate. Trebuie să îl încerc în viitor :)