Mai intai de toate, vreau sa iti multumesc tie, cel care viziteaza, citeste si se aboneaza la acest blog. Iti multumesc pentru interesul aratat si sa stii ca nu te uit niciodata, ma gandesc in permanenta cu ce noi articole sa te incant, ce noi retete sa iti impartasesc. Cei ca si tine sunt tot mai multi, in jurul blogului lauralaurentiu.ro s-a format o comunitate in continua crestere si deja ma gandesc sa pun practica o formula mai interactiva a blogului.
Tot mai multi sunt si cei care imi trimit mesaje pline de amabilitate sau impresii pline de incantare in urma retetelor probate la ei acasa.
Bineinteles, exista si o alta categorie de cititori, cei care sunt total nemultumiti cu ceea ce le ofer eu. Le amintesc ca lectura acestui blog, oricat de detaliate ar fi explicatiile pe care incerc eu sa le ofer, nu va compensa lipsa de experienta in bucatarie si nici faptul ca unii pot fi daruiti din nastere cu doua maini stangi (imi cer scuze, nu stiu s-o spun altfel). Perseverati, in bucatarie se invata din greseli!
In fine, o alta categorie ar fi cei pe care ii numesc eu „scientistii”. Aceste persoane, obligatoriu la adapostul anonimatului, sunt cei care ofera informatii despre numarul caloriilor, colesteroale etc. Tot in aceasta categorie ii incadrez si pe cei care militeaza asiduu intru implementarea valorilor si normelor europene in curtile si bucatariile autohtone.
Unul dintre dumnealor tocmai mi-a lasat un mesaj: „As dori sa vad sacrificare porcului conform normelor Europene, nu traditional si chinuit”. Deci, domnule sau doamna, am scris acest articol numai si numai pentru a te asigura ca banatenii sunt adevarati cetateni europeni, ei traiesc intru respectarea normelor (Europene, cum le-ai scris matale, cu „E” mare) si ca porcii din batatura noastra au fost asomati prin impuscare-n capatana cu pistolul cu capse (pistol e un fel de-a spune, e o scula speciala pentru trebusoara asta), abia apoi injunghiati. Dovada:
Socru-meu la coada, barbatu’ dinainte, duc porcu’ european la locul de sacrificiu
Personajelor li s-a alaturat si varu’ Miodrag, care e pistolar – expert!
S-auzim de bine si sa intram in spatiul Schengen!
Lasă un răspuns