Cautare in site
x inchide

Ciocolata de casa umpluta cu cocos

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 02.02.2011
4.8
(22)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 22

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

40 comentarii la Ciocolata de casa umpluta cu cocos

  1. margareta spune:

    Minunata reteta,ca toate celelelte retete.Se poate inlocui untul cu ulei de cocos?

  2. Andreea spune:

    Buna Laura! Ciocolata Bounty e preferata mea! Am incercat reteta, dar din pacate crema nu s-a legat. Cred ca stiu unde am gresit si o sa incerc din nou. A treia oara sigur o sa-mi iasa :))!

    Posibil sa fi tinut smantana + untul + zaharul prea mult pe foc (~10min) pentru ca, desi zaharul se topise, compozitia nu devenise vascoasa si m-am gandit sa mai astept un pic, iar cand am pus fulgii de cocos (o a doua greseala a fost ca am pus 250g, ca in reteta de unde te-ai inspirat, dar fara sa-mi dau seama ca in reteta ta erau doar 200g), compozitia s-a facut un mare bobolot si nu mai era lichid in care sa fiarba fulgii.

    Am mai lasat-o pe foc 2-3 min, sa fiarba si cocosul un pic, dar mai degraba l-am prajit :)), iar fulgii nu s-au legat deloc. Eh! O sa-i folosesc in lapte cu cereale, iar data viitoare sper sa ma intorc cu o relatare fericita :).

  3. Raluca spune:

    buna ziua draga laura….mi am procurat toate ingredientele pt minunta
    reteta”bounty ” dar am o nelamurire inainte de pregatire….tava in care
    se toarna compozitia pana sa se faca glazura cat tre sa fie de mare ?
    …ca cea de aragaz nu prea incape in congelator,,,astept rasp si
    multumesc mult …va pup

    • lauralaurentiu spune:

      Tava mea a avut 26×20 cm., deci… micuta, in niciun caz cat tava de la aragaz. Daca tava e prea mare, stratul de cocos nu va avea grosimea necesara. Spor la treaba!

      • Raluca spune:

        ma gandeam eu ca trebuie mai mica tava,,dar am vazut in poza si am crezut ca trebuie mare…gata ms mult,ma apuc de treaba… :*

  4. tatiana spune:

    unde gasiti cosulete de hartie pentru bomboane?

  5. Nastase Cristian spune:

    Probabil pe unii ii deranjeaza denumirea de Bounty. Ideea este ca ciocolata Bounty are un gust unic si nu poate fi confundat. Aceasta reteta, la fel are si ea un gust unic si as zice de 10 ori mai bun, deoarece este facuta acasa de noi, cu ce ingrediente dorim (ieftine sau scumpe). Multumesc Laura pentru reteta. Laura tu ce ciocolata ai folosit? Cu stima, Cristi.

    • lauralaurentiu spune:

      Cristi, nu mai imi amintesc, sincer, dar inclin sa cred ca ceva cuvertura, ori ciocolata amaruie romaneasca, ori picaturi din alea care se vand la cutie, special pentru topit.

      2012/5/31 Disqus

  6. Simostica spune:

    E delicioasa, nici nu simti diferenta intre aceasta si cea original. Multumim pentru reteta.

  7. Xpix spune:

    Aceștia inteligenții care nu fură de la alții doar se „inspiră” (nu e atac la persoană că m-am adresat la general), știai că Bounty  e marca inregistrată?

    • Anonim spune:

      Cum sa nu, de aceea nici nu imi permit sa comercializez ciocolatelele astea :P, pe care, de altfel, nici nu le-am mai prestat de la data postarii, chiar nu cred ca prezint vreun pericol pentru detinatorii marcii. Multumesc pentru apreciere. :)

  8. Ce bine arata!!! Bounty e ciocolata mea preferata… nu am facut niciodata acasa, dar cu prima ocazie sugur iti incerc reteta :)

  9. Laura Godja spune:

    doamne cum arata, imi vine sa ling monitorul, salivez aici de numa, laura cred ca dau o fuga la tine, mai fa o portie ptr. admiratori :):):). pupici draga mea si spor la bucatarit. abia astept sa o probez si eu.

  10. Adelyne spune:

    Musai sa experimentez si reteta asta.:)Numai ca la noi nu se gaseste lapte de cocos nicaieri…o sa incerc cu smantana dulce, daca zici ca merge!

  11. mmmmmmmmmmmmmmm……..tare mult as dori si eu macar o bucatica…..! iubesc nuca de cocos….pupici

    • Anonim spune:

      Si mie mi-a placut mult cum au iesit si… uite, din vreo 50 cate au fost
      initial, au mai supravietuit 4 bucati! :)) Am avut doua ture de musafiri,
      fiica-mea a dus azi juma’ de tava cu ea, ehe! A fost cererea marea :).

  12. Zazuza spune:

    arata excelent, in ambele variante de glazura! felicitari!

  13. Aphextwinz spune:

    Desi nu sunt cu dulciurile, arata super, cofetarie trebuia sa iti deschizi, am zis :)

    • Anonim spune:

      Ei, ai zis tu, pai n-ar fi pacat, cand fac atat de buna mancare :P ?!
      Revenind la subiectul ce a generat aceasta discutie, chiar daca nu esti cu
      dulciurile, una poti lua si tu, ca e buna si-ti regleaza (uneori) glicemia
      :)).

  14. Feliscris spune:

    mmmm tare buna trebuie sa fie…!

  15. Diana spune:

    Uaaaaaau….! :D

  16. Anamaria2005iasi spune:

    ciocolata mea preferata……cu siguranta am sa o incerc