Cautare in site
x inchide

Piept de curcan cu sos de piper rosu – o reteta rapida si rafinata

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 27.01.2010
4.3
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.3 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23 comentarii la Piept de curcan cu sos de piper rosu – o reteta rapida si rafinata

  1. Aariadna_75 spune:

    am facut si eu aceasta reteta si e foarte buna.
    am avut o nelamurire in legatura cu piperul :daca trebuia puse toate cele 30gr macerate in vin(mie mi se pare mult) sau doar vinul si o cantitate din piper (eu asa am facut)???
    multumesc inca odata ptr o alta reteta delicioasa

    • lauralaurentiu spune:

      Piperul rosu nu e atat de intens ca si cel negru, mai precis are multa aroma, dar foarte, foarte putina iuteala. Eu l-am pus pe tot si nu a fost iute deloc mancarea, dar sigur ca depinde de gustul fiecaruia. Sa iti fie de bine! :)

  2. Naomi spune:

    Buna Laura. Am si eu o nedumerire: am vazut in mai multe retete ‘smanatana pt frisca’. este oare smantana pt gatit sau smantana pt frisca ( Megle, Hulala ). Asta nu e dulce? Multumesc

    • Anonim spune:

      Nu e Meggle sau Hulala, aia nu e smantana pentru frisca ci frisca din inlocuitori (un fel de margarina in stare lichida). Smantana pentru frisca este acea smantana proaspata, nefermentata, cu continut de grasime 30-33% (de exemplu, Dorna – smantana pentru frisca in cutie de carton, acelasi produs de la Zuzu sau Habtejsin de la Milli).

      • Naomi spune:

        Multumesc mult pentru raspuns, Laura. M-ai luminat:)

      • Anonim spune:

        Ma bucur, Naomi :). Incearca reteta daca vrei, e foarte gustoasa si sunt sigura ca o sa-ti placa. Eu te astept cu impresii. O duminica placuta :).
        2011/10/30 Disqus

  3. Anonymous spune:

    Am sa incerc azi reteta asta, ca vreau sa-mi satur flamanzii de "leguma" lor preferata, carnea.:D. Asta e a 4-a zi fara carne si deja urla monstriciatolo din adancul stomacurilor.

    Eu am smantana clasica, aia normala groasa si pufoasa. Pot s-o folosesc?… ca nu vrea sa mai cumpar alta din moment ce am in frigi.

  4. florina spune:

    e atat de apetisant tot ce faci tu aici incat sunt hotarata sa iau reteta cu reteta si sa le incerc si eu.

  5. pansy spune:

    imi place cum suna reteta ta si sigur an s-o fac,am salvat-o

  6. laura laurentiu spune:

    Ala, ma bucur ca iti place. Daca vei incerca reteta, nu o sa iti para rau!

  7. laura laurentiu spune:

    Tunde, o sa ma straduisc sa ajut cum pot.

  8. laura laurentiu spune:

    Mira, iti multumesc mult de felicitari :) si pentru ca imi faci bucuria sa constat ca stii pe de rost versurile cantecelor mele!

  9. laura laurentiu spune:

    Adela draga, sa va fie de bine, ma bucur mult ca ai avut atata succes cu mancarica asta!

  10. Ala Oancea spune:

    Mmmmm … parca simt deja aroma :) Delicios !

  11. Tunde spune:

    ceau … as vrea sa te rog ceva … daca poti sa contribui si tu la salvarea unei vieti … scuze ca este inafara subiectului … este vorba de un baietel de numai 5 ani Catalin …diagnosticat cu tumoare maligna pe creier … care are nevoie de bani pt acoperirea costurilor tratamentului care ii va salva viata … fara acest tratament va muri …o poveste cutremuratoare reala a unor parinti care si-au mai pierdut un copil acum cativa ani in acelas mod … contribuie si tu cu un simplu post pe blogul tau despre cazul lui Catalin … eventual cine doreste poate sa ataseze benarul cu cazului lui Cata pe blogul lui ar fi un mare ajutor …
    pt detalii: http://sperantaptcata.blogspot.com sau http://dr-tunde-pantea.blogspot.com
    multumesc si imi cer scuze daca acest mesaj te-a deranjat intr-un fel …
    Tunde

  12. Mira spune:

    mana badea caii / de rupe cocia…..uiiii haaaaaaaaaaaaaa …..dor mi de-o ruga ca la noi in banat !!

    felictari pentru retele traditionale, si modul lor de prezentare.

  13. adela spune:

    Draga Laura, am facut mancarea. Am folosit un vin alb muscat otonel si vreau sa iti spun ca toata familia a ramas paf! Sot, soacra, socru, nimanui nu i-a venit sa creada ca am facut o mancare asa de buna, iti multumesc mult, mult si te pup!

    Adela, Targoviste

    P.S. am facut cu piept de pui si a fost foarte buna.

  14. laura laurentiu spune:

    Este, Miha, o mancare usor de facut si care sigur impresioneaza.

  15. Miha spune:

    Arata foarte bine. Cu siguranta e si gustos.

  16. laura laurentiu spune:

    Multumesc mult, Maria draga, eu te astept intotdeauna cu drag in cuina :) !

  17. maria mihalache spune:

    Laura si de data asta ca de-altfel de fiecare data …….jos palaria.Frumos,gustos……ce mai bun,bun,bun.
    Imi face o mare placere sa te vizitez.
    Pe curand.