Cautare in site
x inchide

Iepure marinat in vin, la tava

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 06.05.2009
3.8
(11)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

3.8 / 5. Voturi 11

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 comentarii la Iepure marinat in vin, la tava

  1. Ioana spune:

    EU sunt innebunita dupa gatit. Chiar mi-am cumparat acum tigaia dry cooker pentru ca am gasit o oferta incredibila pe un site: http://www.tigaia-dry-cooker.com. Au oferta buna si daca nu sunt multumita imi dau banii inapoi. Incercati si voi fetelor.

  2. Aasdasd spune:

    Stiai ca Aluminiu merge bine cu Alzheimer? Sau mancam si vedem pe urma ce se intampla?

    bafta

    • Anonim spune:

      :)) Mi-ar fi placut sa primesti o notificare despre raspunsul meu si sa il poti citi, dar la adresa de mail pe care ai dat-o, evident falsa, spre dezamagirea mea, sigur nu vei primi nimic. Stii ce? Hai sa fim mai catolici decat papa… „si vedem pe urma ce se-ntampla”, ca sa te parafrazez. Pana una alta, eu o sa-ti povestesc pe scurt despre niste chestii care s-au intamplat deja: mosu’ si cu baba mea, care m-au crescut pe mine, mancau bine mersi cu linguri si furculite de aluminiu, ca n-aveau de altele (poate inaintea astora avusesera unele de lemn dar pe alea eu nu le-am apucat). Babuta a trait pan’ la 85, Mosu’ pan’ la 96 (varsta pe care iti doresc s-o apuci si matale) iar Alzheimer i-a ocolit pe amandoi. Bineinteles, eu tot cu lingurile alea am mancat pan’ pe la vreo 12-13 ani, cand le-au inlocuit cu unele din inox, deh! vremurile se schimbasera, dar oala de fiert laptele, din aluminiu si ea, nu au mai schimbat-o niciodata. Nici la mine n-a venit (inca)… drept ca mai e vreme :)), dar permite-mi sa ma indoiesc…

  3. Raluca Octavia spune:

    Bambi e caprioara, Bocanila e iepurele.
    Haide sa-ti spun un secret acum!
    De cum am vazut concursul,mi-am propus sa particip si eu la el.Si asa eram mai rau ca un detectiv pe blog la tine.Asa ca, inca de la Paste, am tot gatit de pe Cuina.Supa de cocos mi-a iesit o nebunie, si cu taitei facuti in casa(!!!),fetita mea a mancat pe nerasuflate 2 portii, si bineteles, pline ochi cu taitei!
    De ziua mamei mele am facut tortul Frankfurter? iar sotul a mancat jumatate din el, de cum l-a taiat (a contribuit si el), Iar spiralele,sunt asa de simplu de pregatit,si atat de gustoase.Noi le-am mancat la ora 2 noaptea, iar dupa 30 min.mai erau doar 4.Si i-am facut si fetitei in forma de inimioara.Ah, si mai facusem cordon bleu, cu mamaliguta si chisleac batut cu usturoi pisat (reteta cosmopolita!)Dar ieri seara, cand sa le trimit, m-a luat o durere de cap de la sinuzita, ca nu am mai fost in stare de nimic.
    Sper totusi sa-l prind pe sotul meu mai liber, odata, si sa-mi fac si eu blog culinar, in care sa-ti postez retetele tale si ale altei Laure,tot de prin celalat capat al tarii, primele.
    Spor la gatit si la…deliberat!

  4. laura laurentiu spune:

    Phii! Cum deti-a ramas si tie de mancat din Bambi, am crezut ca am mancat-o noi pe toata :P ! Sincer, nu sunt fanul nr.1 al carnii de vanat. E buna, daca o pregatesti atent, dar am mancat si carnuri mai bune. Si cu mai putin efort in preparare – marinari, fezandari samd. Chiar, mai bine le sta in natura decat pe masa acestor animale! Pere cu vin rosu si scortisoara am pregatit si eu acuma ceva timp, dar le-am mancat cu inghetata de vanilie! Si ne-au placuuuut, mult de tot! Te mai astept, Raluca Octavia :)

  5. Raluca Octavia spune:

    Ah, si am o sugestie referitoare la pere.Si eu la friptura de Bambi am folosit perele curatate si fierte in vin rosu cu scortisoara si cuisoare.Au un gust….

  6. Raluca Octavia spune:

    Super reteta ! Totusi, nu e frumos sa il sacrificati pe Bocanila.Eu saptamana trecuta l-am preparat pe Bambi,si fiica mea nu a acceptat acest lucru, incat a spus ca a mancat ficatei de pasare !!!!
    Dupa o lectie despre libertatea
    animalelor salbatice, etc…