Cautare in site
x inchide
crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.05.2013
Rating
5
(24)
SARI LA RETETA
Rating
5
(24)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 comentarii la Crenvursti in aluat

  1. Diana spune:

    In loc de crenvurști pot folosi si cașcaval?

  2. corina spune:

    am facut si eu cu crenvursti de la angst…am facut dupa reteta ta si au iesit foarte bune si pufoase..mrs de reteta…….

  3. sentomosan doina spune:

    Am avut musafiri si am vrut sa-i impresionez cu ceva mai special.Am reusit si-mi pare rau ca nu am facut o poza. Promit pe data viitoare.
    Toate retetele pe care le-am ales au fost foarte reusite. Multumesc si mai astept.

  4. Alina Sandrini spune:

    f.buni, felicitari si multumim pt reteta

  5. apetito spune:

    e a doua oara cand ii fac, acum ii am la racorit, nu i-am atacat inca. de data asta am condimentat ceva coca, arata si miros mirific, la gust cred ca sunt la fel de buni. faina reteta!!

  6. Medeea spune:

    Am facut reteta. A iesit super, putin cam uscate cornurile. Ce as putea face sa fie mai pufoase?

  7. loredana spune:

    Am intampinat 2 probleme: 1)aluatul l-am intins prea subtire si 2) crenvusti -nu ca cei din reteta – s-au umflat in cuptor apoi s-au lasat! De altfel fffff bun „mancabili” aspectul a lasat un pic de dorit! multumim de reteta si de ideea de impletit- cred ca se poate aplica si altor retete!

    • lauralaurentiu spune:

      Fara indoiala se poate aplica si altor retete. Nu am inteles ce s-a umflat si s-a lasat, aluatul sau crenvurstii?

  8. apetito spune:

    iata dovezile ;) buni, mai ales de luat la purtator, in deplasari. multzam mult de idee, Laura :)

  9. oare pot folosi si faina integrala?

    • lauralaurentiu spune:

      Cred ca da, poti inlocui cam pana la 30% din cantitatea totala de faina cu faina integrala fara a afecta rezultatul final.

  10. Senni spune:

    Buna, Laura!
    Am mai scris deja un mesaj, nu stiu unde a disparut… Ziceam in substanta ca facusem reteta azi, ca rezultatul a fost superb. Si pentru a raspunde intrebarilor de mai jos, am folosit crenvusti bio (nu locuiesc in Ro), nu i-am fiert (oricum se fac la cuptor) si ca am agrementat cu ketchup si mustar pentru serviciu, cum zici tu. Multumesc Laura! E o reteta foarte gustoasa!

  11. Gy spune:

    Buna.Cremvustii inainte de ai pune in aluat sunt fierti?

  12. violeta spune:

    Imi poti recomanda un magazin/supermarket (de preferat) und as putea gasi acesti cremwursti de la Angst? multumesc anticipat ,si arata extraordinar acest aperitiv ;)