Cautare in site
x inchide

Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor, parteneriat pentru speranta si bucurie in familie

Adaugata la de
Dr. Oetker, impreuna cu Organizatia SOS Satele Copiilor lanseaza, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, un parteneriat pentru a aduce speranta si bucurie in familie.

Astfel, in Joia Mare, copiii din SOS Satele Copiilor Romania din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius s-au bucurat de cadourile primite de la Iepuras. Emotiile au fost si mai mari pentru copiii din satul Bucuresti, care au fost vizitati de reprezentantii Dr. Oetker, veniti sa dea o mana de ajutor mamelor sociale in realizarea pregatirilor de Paste. Ajutati de acestia, copiii au invatat, impreuna cu mamele, sa pregateasca masa de Paste, asa cum se cuvine. Micutii au vopsit oua, au facut pasca si au ornat briosele aduse de echipa Dr. Oetker. Cele mai frumos decorate oua au fost aranjate in cosulete de nuiele pe un manunchi de iarba, iar la final toti copiii s-au bucurat de cadourile primite de la
Dr. Oetker.

sos3 sos5


 

 Aceasta actiune reprezinta piatra de temelie a unui parteneriat pe termen lung Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor, al carui obiectiv fundamental este respectarea dreptului la o viata de familie. Dr. Oetker a descoperit in SOS Satele Copiilor un partener care pune in valoare viata in familie, cu toate valorile ei pozitive, pentru cat mai multi copii. Sprijinul pe care Dr. Oetker il ofera in acest proiect nu este conditionat de achizitia de produse proprii. Angajamentul de acordare a sprijinului pentru familiile din proiectele gestionate de SOS Satele Copiilor se bazeaza doar pe simtul responsabilitatii sociale fata de institutia familiei, care a ocupat intotdeauna un loc foarte pretios in setul de valori asumat de Dr. Oetker.

sos1

Organizatia SOS Satele Copiilor România este membra a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non-profit
din lume. Înfiintata în anul 1949 de catre medicul Hermann Gmeiner,
actioneaza în 132 de tari, oferind 1800 de programe si servicii unui numar de peste 1 milion de beneficiari.

sos2

SOS Satele Copiilor România ocroteste si sprijina astazi, la 20 de ani de la înfiintare, peste 1000 de copii care au pierdut sau risca sa piarda îngrijirea familiilor biologice.

 

Dr. Oetker are ca filon principal, adanc sadit in arhitectura Brandului, viziunea unei societati bazate pe principii traditionale, fundamentale. La baza acestei viziuni se afla FAMILIA, ca celula de baza a societatii traditionale, exprimata in comunicare prin sentimentul de BUCURIE DE A FI ACASA, generat de putinta de a oferi celor dragi doar ce este mai bun si de a primi in schimb recunostinta si gratitudinea acestora.

 

Pornind de la ideea ca indiferent de religie, statut social, vremuri sau nationalitate, familia se reuneste mereu in jurul mesei, Dr. Oetker, doreste ca, in virtutea parteneriatului, sa ajute copiii sa se bucure de viata unei familii normale, unita in jurul bunatatilor de pe masa, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Prin programe dedicate promovarii unei vieti normale, lipsite de griji, Dr. Oetker are in atentie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor si a celor aproximativ 1000 de beneficiari directi.

sos6

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Dr. Oetker – SOS Satele Copiilor, parteneriat pentru speranta si bucurie in familie

  1. maria elena spune:

    Foarte frumos, impresionant!