Cautare in site
x inchide

O ploieșteancă luptă cu o tumoră cerebrală pentru a-și vedea copiii crescând

Adaugata la de

Gabriela Tudorache are 42 de ani și este mama a doi copii, unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani. Doi copii care au cea mai multă nevoie de mamă pentru ai mângâia în clipe grele și pentru a-i sprijini în drumul lung al vieții.Gabriela are de trecut un obstacol greu: a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoră cerebrală benignă) pe nervul optic ceea ce va înseamna, mai întâi, pierderea vederii, iar mai târziu chiar a vieții.Necazurile au început în anul 2007. Boala a debutat cu dureri groaznice de cap și slăbirea vederii. Singura ei speranță este în Germania, la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra, pentru a fi tratată de medicul Fahlbusch.Familia nu are suma cerută pentru operație, 35.000 de euro, fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări.Fiecare leu contează în salvarea acestei vieți.Cei care doresc să doneze o pot face în conturile de mai jos:BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185 RO87RNCB0623123175680001 (RON) RO60RNCB0623123175680002 (EUR) SWIFT : RNCB RO BUMai multe detalii despre Gabriela Tudorache puteți găsi și pe http://gabrielatudorache.blogspot.com.

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la O ploieșteancă luptă cu o tumoră cerebrală pentru a-și vedea copiii crescând

  1. Ioana Crisan spune:

    aveti pefecta dreptate Profesorul Florian de la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj este foarte bun medic, nu cred ca este nevoie sa mergeti pana in Germania, omul acesta a vindecat mii de persoane, in fiecare zi la usa dansului sunt foarte multe persoane care asteapta o consultatie, sunt persoane din toata tara.

  2. Emitodor spune:

    de acelasi diagnostic am fost operata si eu anul trecut in 23 mai 2011,dar la Cluj de profesorul Florian,si pot spune ca Dumnezeu face minuni iar omul acesta e un medic deosebit.nu stiu daca a fost la Cluj sa o vada eu am spus lucrul acesta crezand ca poate o va ajuta.tot ce pot sa va spun este ca eu vad perfect,ma misc perfect si sunt un om normal