Cautare in site
x inchide

Pulpe de rata in crusta de mustar, cu portocale si salata calda de cartofi violeti si sparanghel alb

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.09.2015
5
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
pulpe de rata in crusta de mustar cu salata de cartofi mov
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Pulpe de rata in crusta de mustar, cu portocale si salata calda de cartofi violeti si sparanghel alb

  1. Service GSM spune:

    Foarte tare, arata super

  2. Ema Georgescu spune:

    mi-a lasat gura apa la poze, dar cand am si citit… abia astept sa gatesc si eu maine seara pentru cei mici…

  3. Tavi spune:

    Mama ce pofta mi-ai facut! Arata grozav pulpele de rata si combinatia cu salata de cartofi ma face sa imi imaginez ceva frumos.

  4. Steffi spune:

    Pulpele de rata par cel mai usor de gatit, insa unde pot gasi mustar Maille a l’ancienne ?

  5. Anca spune:

    Arată delicios! Deși carnea de rață nu e preferata mea, sigur voi încerc această rețetă, am zis că îi mai dau o șansă rățuștii, dar numai în combinație cu portocale. Această rețetă pare ideală, iar aspectul este de MasterChef!

  6. Ionela spune:

    Buna seara!
    Dna Laura, va multumesc pt retetele postate! Toate cele incercate mi-au iesit foarte bine (ultima oara am facut pateu de casa din ficat de pui si prajitura de pandispan cu prune). Saru’mana pentru masa!
    Am o intrebare legat de confitul explicat de dvoastra: este valabil si pentru pulpe de gasca? Ai mei cresc gaste si-as putea sa-i ajut cu pastrarea carnii cand se hotarasc sa taie mai multe odata. Multumesc inca odata!