Cautare in site
x inchide

Curcan cu lapte de cocos si scoici – un fel de tocanita exotica

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 03.02.2011
5
(2)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 2

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Curcan cu lapte de cocos si scoici – un fel de tocanita exotica

  1. Reparatii Telefoane spune:

    foarte bune ies scoicile, eu nu am pus curcan

  2. NetPizza spune:

    Imi pare bine sa aud ca am ajuns la faza in care se comanda si laptele de cocos pe net :-), inseamna ca  degeaba suna un pic bizarr, este practic si folositor…
    dealtfel daca stiti vreun restaurant unde prepara curcan cu scoici sau chestii exotice asemanatoare, scrieti aici, poate vom pune si pe ei pe site…

  3. Carmen spune:

    am facut in sfarsit si acest preparat :)))  am comandat pe net laptele de cocos, care intr-adevar, acum inteleg de ce nu e bine sa fie inlocuit, are o consistenta ridicata si da nota principala la mancare; pot sa spun atat: daca si prietenul meu a mancat cu pofta si e genul care din friptura si cartofi prajiti nu il scot… cred ca am zis tot! :))

  4. Carmen spune:

    se poate inlocui laptele de cocos cu cel de soia care se gaseste mai usor?

    • lauralaurentiu spune:

      Nu tocmai, laptele de cocos nu e in reteta asta pentru a inlocui laptele obisnuit, ci pentru gustul pe care il are. Laptele de cocos e specific bucatariei sud-asiatice, el da tenta aia de autentic.

  5. Ana B spune:

    O adevarata gospodina simite aromele, stie ce merge cu ce. Mama mea facea uneori „reteta inventata” si mereu ii ieseau f bune. Felicitari!

  6. Zazuza spune:

    chiar e o reteta inedita, dar am invatat intre timp ca ceve mai diverse alimente, la a caror combinatie as fi strambat din nas acum ceva vreme, pot rezulta in niste arome si gusturi fascinante!