Cautare in site
x inchide

Termeni si conditii

1 ASPECTE GENERALE

1.1.  Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre SC Laura Laurentiu Gourmet S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul in str. Bucuriei, Nr. 8, judetul Timis, Romania („Societatea”, sau „Noi”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.lauralaurentiu.ro („Site-ul”, Retete – Laura Laurentiu sau „lauralaurentiu.ro”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

1.2.  Accesarea si utilizarea Site-ului, , inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

1.3.  PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE lauralaurentiu.ro”).

2 BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:

a) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;

b) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

2.1 Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati lauralaurentiu.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

2.2  Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

DREPTUL DE PROPRIETATE

3.1. Articolele (texte + imagini) publicate de Societate se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

3.2. Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sau al promotiilor, al concursurilor continute in site-ul lauralaurentiu.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate. Vizitatorii sau membrii site-ului lauralaurentiu.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul lauralaurentiu.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat altfel in mod explicit de catre Societate.

CONTINUTUL MESAJELOR DE PE SITE

4.1. Comentand pe  lauralaurentiu.ro utilizatorilor li se ofera urmatoarele facilitati:

a) Posibilitatea de a posta comentarii in Site
b) Posibilitatea de a se conecta si a interactiona cu ceilalti membrii ai comunitatii lauralaurentiu.ro

4.2. Utilizatorii (inregistrati) sunt in exclusivitate raspunzatori pentru continutul mesajelor lor.
4.3. Pentru ca in cadrul sectiunii de comentarii puse la dispozitie de www.lauralaurentiu.ro sa se stabileasca o legatura de comunicare bazata pe decenta si respect reciproc, rugam toti utilizatorii sa tina cont de urmatoarele reguli:

 • a)  Nu utilizati un limbaj indecent; injuriile de orice fel nu sunt permise; Nu este permisa folosirea numelor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare;
 • b)  Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incita la actiuni ilegale, la violenta sau xenofobie;
 • c)  Nu sunt permise postarile care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la sex, varsta, religie, orientare sexuala etc;
 • d) Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora; intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor atat in cazul articolelor postate pe lauralaurentiu.ro cat si a mesajelor si materialelor incarcate de catre userii site-ului;
 • e) Pentru a va putea raspunde individual la diferite postari va rugam sa completati cu adresa de e-mail reala;
 • f)  Mesajele trebuie sa fie strict la obiect si sa nu aiba mai mult de 1.000 de semne;
 • g) Orice abatere de la acest regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat;
 • h) Numele contului: Nu este permisa folosirea numelor cu conotatii sexuale;
 • i)  Nu este permisa folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale;
 • j)  este interzisa difuzarea de mesaje defaimatoare, de amenintare, vulgare, obscene, ce indeamna la ura rasiala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii, atat in cadrul forumului, cat si in orice alt loc pe website.
 • k) este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial.
 • l)  este interzisa strangerea/colectarea de date personale despre ceilalti Utilizatori ai Site-ului;
 • m) Nu este permisa folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse; in general, este interzisa folosirea informatiilor din lauralaurentiu.ro in scopuri comerciale, cu exceptia cazurilor in care aveti in prealabil acordul scris al societatii;
 • n)  este interzisa postarea, incarcarea sau transmiterea sub orice fel a materialelor ilegale sau a materialelor care nu respecta legislatia aplicabila, inclusiv legislatia in materia drepturilor de autor, a marcilor sau altor drepturi de proprietate industriala;
 • o) este interzisa folosirea site-ului pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promotional sau „spam” ;
 • p)  Nu sunt permise mesajele care contin date cu caracter personal precum numarele de telefon, adrese, CNP, serii de BI/CI, ID-uri de messenger, adrese de e-mail;
 • q)  este interzisa pretinderea ca sunteti o alta persoana, reprezintati o alta institutie sau pretinderea in mod fals ca sunteti afiliata cu o persoana sau institutie;
 • r)   Ne rezervam dreptul de a utiliza pe acest Site sau in aplicatiile si publicatiile noastre imaginile si textele postate pe Site de Utilizatorii (inregistrati).

4.4.  Pentru nerespectarea acestor reguli de catre Utilizatori, SC Laura Laurentiu Gourmet SRL isi rezerva dreptul de a interzice accesul la Site si sau la oricare dintre Serviciile oferite.

4.5.  SC Laura Laurentiu Gourmet SRL nu controleaza, doar supravegheaza continutul mesajelor transmise pe site, deci societatea nu garanteaza calitatea sau veridicitatea informatiilor scrise de Utilizatori in mesajele postate pe Site.

5. DECLARATII SI GARANTII

5.1.            Societatea nu garanteaza ca informatiile continute in lauralaurentiu.ro sunt pe deplin complete sau exacte; cu toata stradania de a oferi informatii documentate si cat mai folositoare utilizatorilor nostri, unii dintre acestia este posibil sa nu gaseasca exact ceea ce doresc.

5.2.           Societatea nu garanteaza ca informatiile introduse de utilizatorii inregistrati ai website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc si nici pentru informatiile postate de utilizatori in comentarii.

5.3.            Societatea nu garanteaza ca informatiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerintele vizitatorilor;

5.4.            SC Laura Laurentiu Gourmet SRL nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din site; utilizarea informatiilor si a serviciilor din lauralaurentiu.ro se face pe propria raspundere;

5.5.            Societatea nu garanteaza ca serviciile din lauralaurentiu.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;

5.6.            SC Laura Laurentiu Gourmet SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului lauralaurentiu.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din lauralaurentiu.ro catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor)

6. IN ATENTIA CASTIGATORILOR SI PARTICIPANTILOR LA CONCURSURILE retetecalamama.RO!

6.1.            Toate concursurile care se desfasoara pe site-ul lauralaurentiu.ro, se adreseaza cetatenilor romani, cu varsta minima de 18 ani si cu domiciliul stabil in Romania, in cazul in care regulile concursului nu stipuleaza altceva.

6.2.            Castigatorii unui concurs sunt extrasi prin tragere la sorti (daca nu este altfel stipulat in pagina respectivului concurs) in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica in sectiunea Castigatori.

6.3.            Va rugam sa verificati ca datele din profilul dumneavoastra de membru al Site-ului sa fie corecte si complete. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a mai fi anuntati in prealabil.

6.4.            Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre societate, la adresa transmisa prin email. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru (datorita adresei incomplete a castigatorului, neridicarii coletului de la posta sau alte motive) nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

6.5.            In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin e-mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

6.6.            In cazul premiilor ce necesita confirmarea ulterioara (tragerii la sorti) de catre castigatori a unor date fara de care premiul nu poate fi inmanat, daca respectivii castigatori nu raspund solicitarii trimise prin e-mail in interval de maxim 2 saptamani, atunci societatea va considera lipsa raspunsului drept un refuz de acceptare a premiului.

6.7.            Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

6.8.            Premiile unui concurs sunt expediate intr-un interval de aproximativ doua luni de la incheierea concursului. Premiile nerevendicate in intervalul maxim de 3 luni din momentul incheierii concursului se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

6.9.          Pentru premiile expediate de catre sponsorii concursurilor, societatea nu isi asuma responsabilitatea livrarii/ expedierii premiilor. In aceste cazuri, sponsorii vor expedia premiile o singura data, fara posibilitatea re-expedierii lor.

6.10.          Atentie: Unele concursuri pot avea reguli suplimentare. In aceste cazuri, ele vor fi mentionate in prezentarea concursurilor respective.

6.11.          Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia organizatorul campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui set de Termeni si Conditii si/sau prevederile regulamentelor de organizare a concursurilor relevate. Din momentul primirii premiilor de catre castigator, organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora.

6.12.          Produsele vor fi trimise o singura data prin curier de catre SC Laura Laurentiu Gourmet SRL (in cazul in care tertii parteneri nu se ocupa ei insisi de expedierea premiilor) care nu-si asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie.

6.13.          In cazul în care organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate in acest set de Termeni si Conditii si/sau prevederile regulamentelor de organizare a concursurilor relevate, organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator. In cazul in care organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul castigator va restitui organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de organizator in legatura cu aceasta.

6.14.          Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile suportate de organizator in legatura cu organizarea si desfasurarea concursurilor. Organizatorul are dreptul de a solicita despagubirea pentru orice prejudiciu suferit ca urmare ca incalcarii de catre participanti a prevederilor acestui set de Termeni si Conditii si/sau prevederile regulamentelor de organizare a concursurilor, precum si a legislatiei aplicabile.

7. DIVERSE

7.1.            SOCIETATEA ISI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE T&C (E.G. PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBARILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLATIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII INREGISTRATI VOR FI NOTIFICATI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZARI / MODIFICARI IN T&C SI LI SE VA SOLICITA SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA T&C ACTUALIZATE.

7.2.            PENTRU A ASIGURA RESPECTAREA CONDITIILOR DE ACCES LA SITE SI UTILIZARE A SERVICIILOR, UTILIZATORUL TREBUIE SA VERIFICE LA MOMENTUL FIECAREI ACCESARI A lauralaurentiu.ro TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI. UTILIZAREA SITE-ULUI SI/SAU A ORICAROR SERVICII, CHIAR SI IN CAZUL OMISIUNII UTILIZATORULUI DE A ANALIZA TERMENII SI CONDITIILE APLICABILE, REPREZINTA ACORDUL EXPRES AL UTILIZATORULUI DE ACCEPTARE A RESPECTIVELOR CONDITII.

7.3.            DACA NU SUNTETI DE ACORD CU T&C NU PUTETI UTILIZA lauralaurentiu.ro SI/SAU SERVICIILE SOCIETATII.

7.4.            Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de lauralaurentiu.ro va rugam sa ne scrieti la adresa laura@lauralaurentiu.ro

Advertising