Ciao Laura draga! Am modificat discret reteta in sensul ca avand doar ghimbir deshidratat am ales sa fac un singur sos (din soy sauce, fish sauce, apa, zahar brun, lamaie si ghimbir). Mi s-a parut un pic prea dulce si l-am echilibrat cu o lingura de otet de orez. A fost perfect! Familionul nefiind mare amator de orez (ce pacat!) au cerut ca si garnitura eternii crumpi:). Asa ca le-am facut o varianta mai contemporana de cartofi taranesti: praz inabusit in putin ulei si unt peste care se arunca cartofii fierti in coaja apoi se presara cu 2 cepe rosii tocate si sare marina. Se inchide focul imediat ca ceapa rosie sa ramana cruda si crocanta. Dupa ce-am „pescuit” aripioarele din sosul lipicios am adaugat cativa ml de apa ca sa-l mai diluez si am pus crevetii. In 3-5 minute acestia au fost gata si i-am presarat cu cozile de ceapa verde tocate. Asa ca fiecare farfurie a primit si aripioare glazurate si creveti savurosi alaturi de primavaratica garnitura de cartofi cu praz. Iti multumesc pentru reteta! Oana I., Arad
Vezi retetaAripioare de pui glazurate by Oana
Cele mai noi rețete video