Cautare in site
x inchide

Purificator de aer Forestbreeze de la Heinner – o briză de aer proaspăt

ADVERTORIAL
Adaugata la de

Purificator de aer Forestbreeze de la Heinner – o briză de aer proaspăt în locuința noastră.  Cu filtru HEPA13 și ioni negativi, acest aparat a îmbunătățit confortul casei noastre.

Cred că fiecare dintre noi a auzit cel puțin o dată una dintre legendele urbane potrivit cărora Decebal (sau Mihai Viteazul, conform altei variante) nu ar putea supraviețui respirând aerul pe care-l respirăm noi astăzi. Presupun că este o exagerare. În același timp, sunt perfect conștientă de faptul că aerul s-a degradat enorm în ultima sută de ani. Fără îndoială, în ultimele zeci de ani cel mai mult. Am început să îmi pun serios probleme în urmă cu vreo șapte, poate opt ani, moment în care Vukomir a făcut o formă severă de alergie respiratorie.

A fost diagnosticat cu alergie la ambrozie. Asta e o buruiană al cărei polen are efecte extrem de agresive față de foarte mulți oameni. Alergia a fost, în cazul lui, mai mult decât un simplu disconfort. Cu timpul, a devenit extrem de sensibil la orice factor iritativ. Praf, substanțe volatile din detergenți și parfumuri, odorizante de cameră, chiar și mirosul ”de nou” al unei mobile sau al unei haine recent achiziționate.

În plus, aerisirea casei, cel puțin pe timp de vară, când polenul de ambrozie plutește nevăzut în aer, a devenit o mare problemă. În general, aerisesc dimineața foarte devreme. E momentul când roua împiedică particulele să se răspândească atât de mult. Și când zic ”particule” nu mă refer doar la cele de polen. Avem în jurul nostru, din păcate, destui alți factori poluanți. Șosele sufocate de trafic, fabrici care eliberează substanțe toxice în atmosferă, șantiere care generează foarte mult praf – toate acestea ne influențează sănătatea.

Cum să elimini poluarea din locuință când trăiești într-un mediu poluat

Așa am început să mă gândesc la alte soluții care să ne ajute să avem un aer cât mai curat în casa noastră. Pentru că, din nefericire, știm cu toții că atunci când locuim într-un oraș mare e destul de puțin probabil (sau mai degrabă imposibil) să avem în jurul nostru un aer curat. Măcar acasă mi-am dorit ca bărbatul meu să aibă un mediu în care să se poată liniști. Să respir în voie, să scape de tusea sfâșietoare, senzația de sufocare, strănuturile care-l secătuiesc de putere.

purificator de aer cu filtru hepa si ionizare

Așa că, pentru noi, purificatorul de aer Forestbreeze Sense de la Heinner s-a dovedit mană cerească. Efectul lui nu este vizibil cu ochiul liber, așa cum nu este nici aerul pe care-l respirăm. Totuși, lucrând așa, pe nevăzute, a reușit pe deplin să-l liniștească pe Vukomir. De câteva zile bune, bărbatu-meu nici nu mai tușește și nici nu mai strănută. Nici măcar nu a mai luat vreo tabletă de Aerius, medicamentul care-l ajuta până acum să facă față perioadei de înflorire a buruienii ăsteia afurisite.

Calitățile purificatorului de aer Forestbreeze Heinner

Purificatorul Forestbreeze este dotat cu un filtru multiplu. La fel cu oricare purificator de aer de bună calitate, unul dintre aceste straturi de filtrare este un filtru HEPA. Dacă vă întrebați ce înseamnă asta, să știți că o certificare HEPA 13 (High Efficiency Particulate Arrestance) exprimă faptul că aparatul are capacitatea de a reține minimum 99,7% din particulele mai mari de 0,03 microni.

Pentru că, așa cum v-am spus deja, m-a interesat în mod deosebit cum funcționează, pot să vă explic care e rolul fiecărui strat.

 • Filtrul primar reține particulele mari (praf, scame).
 • Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive. Și da, l-am testat în bucătărie! Elimină mirosurile după gătit mai bine decât hota mea cu evacuare!
 • În fine, filtrul HEPA 13, despre care v-am zis deja, absoarbe particulele mici de praf (PM0.1) și purifică prin eliminarea acestora.
 • Ultimul filtru, din carbon activ microporos de înaltă eficiență, are ingredientele active care, prin catalizare rece, absorb eficient formaldehida și poluanții proveniți de la lucrările de amenăjări interioare.

Punctul forte al acestui purificator de aer Heinner este generatorul de ioni negativi. Este general cunoscut faptul că ionii negativi pot fi găsiți în stare naturală în locuri virgine, nepoluate. Aceștia aduc multe beneficii sănătății. Printre acestea: ajută la îmbunătățirea calității somnului, cresc capacitatea pulmonară, alină durerile de cap și cresc imunitatea față de îmbolnăviri și alergii.

Operarea acestui purificator de aer este foarte simplă. Îmi place că are un senzor indicator al cantității de particule poluante din aer. Pe display este și un led care avertizează când trebuie schimbat filtrul. Are capacitatea de a filtra până la 500 mc/oră, ceea ce-l face eficient în spații destul de mari, de la 35 la 60 mp.

Cum poți avea propriul purificator de aer Heinner

Dragii mei, partenerii mei de la Heinner organizează un giveaway pentru cititorii blogului lauralaurentiu.ro. Puteți câștiga un purificator de aer Forestbreeze de la Heinner, în valoare de 509, 99 ???!

Ce trebuie să faceți?

Scrieți, într-un comentariu la acest articol, răspunsul la întrebarea: Care dintre filtrele purificatorului de aer are capacitatea de a elimina mirosurile din locuință? Atenție, comentariile pe acest blog sunt moderate. Asta înseamnă că fiecare comentariu introdus, chiar dacă pe moment nu este vizibil, este înregistrat. Toate comentariile valide vor fi aprobate în scurt timp, nu comentați de mai multe ori.

La concurs pot participa persoane cu domiciliul pe teritoriul României, care au împlinit 18 ani până la data de 21 septembrie 2020.

 Durata de desfășurare este 21.09.2020 – 30.09.2020.

 Câștigătorul va fi determinat prin extragere cu random.org. Numele câștigătorului va fi anunțat public printr-o editare a acestui articol, în data de 30.09.2020. Se va posta extragerea filmată.

Expedierea premiului se va face prin servicii de curierat, doar pe teritoriul României. Costurile de expediție vor fi suportate de organizator (Heinner Electrocasnice).

Câștigătorul va trebui să trimită prin mesaj privat datele sale personale (nume complet, adresă exactă și număr de telefon) în vederea expedierii premiului. Datele personale ale câștigătorului vor fi prelucrate de către gazda promoției, SC Laura Laurențiu-Gourmet SRL. Acestea vor fi transmise organizatorului, nefiind stocate ulterior expedierii premiului.

Multă baftă!

Update 30 septembrie 2020 – extragerea câștigătorului

Câștigătoare este Mutica Laura, autoarea comentariului cu numărul 124: ”Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.
Pentru noi ar fi minunat un purificator,nu stiam despre acest produs,vazusem unele mult mai scumpe”

Să vă fie de folos, aștept datele de contact în vederea expedierii premiului la adresa de e-mail pe care o găsiți accesând butonul de contact de pe site.

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

130 comentarii la Purificator de aer Forestbreeze de la Heinner – o briză de aer proaspăt

 1. Elena D spune:

  Filtru de carbon

 2. Liliana Gheorghiu spune:

  Filtrul de carbon

 3. Raluca Ganea spune:

  Filtrul de carbon.

 4. Toader Marcela spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina eficient mirosurile.

 5. Plesan Andreea spune:

  Filtrul de carbon!

 6. Gheorghe D spune:

  Filtrul de carbon elimină eficient mirosurile.

 7. Claudia spune:

  Filtrul de carbon retine substantele nocive si elimina eficient mirosurile :)

 8. Laza Stefania spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.Elimină mirosurile după gătit mai bine decât hota .

 9. Lucescu geanina spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile nedorite.

 10. Alina P spune:

  Filtrul de carbon elimină eficient mirosurile.

 11. Madalina D spune:

  Filtru de carbon

 12. Beresescu Mihaela spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile.

 13. Iulia Bezea spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile din locuință.

 14. Lupu Nicoleta spune:

  Filtrul de carbon

 15. Matei spune:

  Filtrul de carbon al purificatorului e cel care elimină mirosurile din locuință.

 16. Anca Iftemie spune:

  Filtrul de carbon absoarbe mirosurile.

 17. Raniosu Angelica Marinela spune:

  Filtru de carbon

 18. Manescu Claudia spune:

  Buna ziua! Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile.

 19. Alina Cocosila spune:

  Filtrul de carbon

 20. Camelia D spune:

  Mirosurile din locuinta sunt eliminate de catre filtrul de carbon

 21. Tănăsele Cristina spune:

  Filtrul de carbon

 22. Anca Zamfir spune:

  Filtrul de carbon.

 23. Dorina spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile.

 24. Velciov Ana Maria spune:

  Filtru de carbon

 25. maria mihalache spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din locuință

 26. maria mihalache spune:

  Filtrul de carbon activ microporos de înaltă eficiență ,este cel care are capacitatea de a elimina mirosurile din locuință.

 27. Tastaman Andreea Ioana spune:

  Buna ziua, filtrul de carbon este „responsabilul” cu eliminarea mirosurilor neplacute.

 28. Rodica Boltye spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive. Elimină mirosurile după gătit .

 29. Filtrul de carbon este cel care acopera mirosurile din locuinta.

 30. Mihalache Maria spune:

  Filtrul de carbon activ este cel care elimina eficient mirosurile din locuință.

 31. Liliana spune:

  Filtrul de carbon este cel „responsabil” cu eliminarea mirosurilor. Mulțumesc!

 32. Livia D spune:

  Filtrul de carbon elimină eficient mirosurile.

 33. Iordan Minodora spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din bucatarie!

 34. Dudu Catalin spune:

  Filtrul de carbon

 35. Ramona Dumitru spune:

  Buna! Este vorba despre filtrul de carbon. Toate cele bune.

 36. Sima Vasile Viorel spune:

  Concursul a inceput de ziua mea, ar fi un cadou frumos, pe care sa il foloseasca sotia care are asm,
  Raspunsul e al doilea filtru..

 37. Bujor Petrea Cosmina Diana spune:

  Filtrul din carbon de la acest purificator de aer de la Heinner elimină mirosurile neplăcute. EnjoY ?!

 38. Santa Mihaela spune:

  Filtrul de carbon .

 39. Muresan Flavia spune:

  Filtru de carbon

 40. Filtrul de carbon elimina mirosurile din locuinta.

 41. FRATILA MARIA spune:

  Filtrul de carbon al purificatorului reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile din locuință și o gamă largă de gaze nocive.

 42. Popescu Nicolae spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile!

 43. Claudia spune:

  Filtrul de carbon.

 44. Vio spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din locuința.

 45. Sanda Corbu spune:

  Dintre filtrele purificatorului de aer, filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile din locuinta.

 46. cornea spune:

  filtrul de carbon

 47. Oana Dudu spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimina mirosurile din locuinta

 48. Steluța spune:

  Filtrul de carbon

 49. Szederyesi Iolanda spune:

  Filtrul de carbon

 50. camelia stancu spune:

  Filtrul de carbon elimină mirosurile.

 51. Roxana spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile din locuinta.

 52. Sumandan Ioana spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive. M-as bucura sa pot avea un astfel de purificator de aer de la Heinner .

 53. Apostol Emilia spune:

  Filtru de carbon

 54. Gherman Anca Mirabela spune:

  Filtrul de carbon!

 55. Bercsenyi Cornelia spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimină eficient mirosurile!;

 56. dan spune:

  Filtrul de Carbon

 57. Diana Juchi spune:

  Filtrul de carbon.

 58. Sibana Valentina spune:

  Filtrul de carbon

 59. Iulia spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimină mirosurile din locuință. ?

 60. elena crasovan spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimină mirosurile din locuință.
  Vă mulțumesc pentru toate minunățiile pe care le postați aici.
  Și soțul meu are aceeași problemă cu alergia la ambrozie.
  Multă sănătate vă doresc!

 61. SVEDUNEAC NICULINA BRINDUSA spune:

  filtrul de carbon

 62. Mihai Tatu spune:

  Filtrul de carbon

 63. Stratu Mariana spune:

  Forestbreeze Sense de la Heinner

 64. Laura Carabet spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile. Sper sa fie cu noroc!

 65. Margot spune:

  Filtrul de carbon.

 66. Oana Lefter spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.

 67. Ciobanu Mihaela spune:

  Filtrul de carbon

 68. Dediu Veronica spune:

  Filtrul de carbon

 69. Dediu spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile din locuință.

 70. Popa RAMONA spune:

  Filtrul de carbon elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.

 71. Alina Gabriela Abdelaal spune:

  Filtrul de carbon

 72. Baticzky Noemi spune:

  Filtrul de carbon.

 73. Fedur Estera spune:

  Filtri de carbon elimina mirosurile din locuinta

 74. Madalina Vieriu spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile din locuinta.

 75. Ioana Danila spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosul

 76. Giurgiu Simona Margareta spune:

  Filtru de carbon.

 77. Damian spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile

 78. Daniela Radulescu spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimina mirosurile.

 79. Adriana Ene spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.

 80. Coman Nicoleta spune:

  Filtrul de Carbon!!!

 81. Pătean Gabriela spune:

  Filtrul de carbon.

 82. Morariu Ramona spune:

  filtru de carbon

 83. Mira spune:

  Filtrul de carbon

 84. Laura Gireada spune:

  Filtrul de carbon

 85. Nivnea Maria Emilia spune:

  Filtrul de carbon elimină mirosurile.

 86. Botez Cristina spune:

  Filtrul de carbon.

 87. Maduta Mihaela spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a eliminina mirosurile din locuinta.

 88. Butaci Ioana Veronica spune:

  Filtrul purificatorului,care elimina mirosurile neplacute din locuinta,este FILTRUL DE CARBON!!

 89. Ciurariu Diana spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din întreaga casa

 90. Cuculea Mariana spune:

  Filtrul de carbon

 91. Stroe Constanta spune:

  Filtrul de carbon.

 92. Georgiana Banica spune:

  Filtrul de carbon e cel ce elimină mirosurile

 93. SOCACIU Magdalena spune:

  Filtru de carbon

 94. Olivia Jambor spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din locuința.

 95. Andreea spune:

  Filtru de carbon

 96. Manda Cristina spune:

  Filtrul de carbon

 97. Leyla spune:

  Filtrul de carbon

 98. Badea Silvia spune:

  Filtrul de carbon elimina toate mirosurile

 99. Mirela G spune:

  Filtrul de carbon

 100. Badea Ioan spune:

  Filtru de carbon retine toate mirosurile

 101. Nicoleta spune:

  Filtrul de carbon

 102. Roxana Pascu spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.Elimină mirosurile după gătit mai bine decât hota .

 103. Badea Silvia spune:

  Filtrul de carbon retine substanțele nocive și elimina toate mirosurile.

 104. Andreea Magdalena Damian spune:

  Filtrul de carbon e cel care elimina mirosul din bucatarie!???Va multumesc pentru premiu!

 105. Diana Szaiak spune:

  Filtrul de carbon elimină mirosurile din locuință.

 106. Gheorghe Otilia spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din locuința.

 107. Laura spune:

  Filtrul de carbon

 108. Mirela Antohi spune:

  Filtru de carbon e cel ce elimină mirosurile.

 109. Boca spune:

  Filtrul de carbon elimina eficient mirosurile din locuinta.

 110. Dirina Alin spune:

  Al doilea filtru al purificatorului de aer Heinner, cel de carbon , are rolul de a elimina mirosurile din locuinta.

 111. Silvia Oxana Barbut spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile! Imi tin pumnii! :)

 112. Istrate Iulian spune:

  Filtrul de carbon este răspunsul corect!

 113. Catalina Ion spune:

  Filtrul de carbon elimina mirosurile din locuinta

 114. Marcela spune:

  Filtrul de carbon

 115. Istrate simona spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimina mirosurile!

 116. Nicsanu Marcela spune:

  Filtrul Hepa 13

 117. Mutica Laura spune:

  Filtrul de carbon reține substanțele nocive din aer și le descompune. În plus, acesta elimină eficient mirosurile și o gamă largă de gaze nocive.
  Pentru noi ar fi minunat un purificator,nu stiam despre acest produs,vazusem unele mult mai scumpe

 118. Zoicas Clara spune:

  Filtrul de carbon.

 119. Amalia Gaman spune:

  Filtrul de carbon

 120. Urse Cristina Adriana spune:

  Filtrul de carbon este cel care elimina si mirosurile.

 121. Babici Romana spune:

  Răspunsul la întrebarea adresată este FILTRUL DE CARBON al purificatorului de aer, el este cel care elimină mirosurile din locuință.

 122. Katschka Diana spune:

  Filtrul de carbon are capacitatea de a elimina mirosurile din locuință