Cautare in site
x inchide

Duminica la prânz – carte semnată Laura Laurențiu – precomandă acum!

Adaugata la de

Dragilor, azi vă povestesc, în sfârșit, despre un proiect atât de drag mie și a cărui finalizare am așteptat-o atât de mult, încât acum, de emoție, aproape că nu-mi găsesc cuvintele ca să vorbesc despre el. Așa că voi trece direct la subiect: Duminica la prânz, cartea semnată Laura Laurențiu și apărută la Curtea Veche Publishing, este în sfârșit disponibilă pentru precomandă.

Am pus în cartea asta multe lucruri foarte personale. Rețetele pe care le veți descoperi sunt noi, nu au fost publicate pe blog. Aș putea spune că am concentrat între cele două frumoase coperte cartonate un veritabil jurnal al meselor de duminica la prânz, petrecute în familie și alături de prieteni buni, într-o perioadă de vreun an de zile. Oamenii care s-au așezat în jurul mesei și au împărțit cu noi bucatele au poveștile lor, așa cum și noi le avem pe ale noastre iar o parte dintre ele le veți citi în carte.

Până la urmă, Duminica la prânz este o pledoarie pentru gătitul pentru și împreună cu cei dragi, pentru momentele prețioase pe care le petrecem împărțind o mâncare bună. Sunt ”Rețete care aduc familia împreună”, așa cum dezvăluie subtitlul de pe copertă.

Cum să precomanzi cartea Duminica la prânz – Laura Laurențiu

1. Până pe 15 noiembrie, cartea se poate comanda exclusiv pe site-ul Curtea Veche Publishing, aici.

3. Toți cei care rezervă cartea în această perioadă o vor primi cu autograful meu.

4. Toți cei care plătesc folosind cardul bancar primesc un discount de 5%.

5. Livrările încep după finalizarea perioadei de precomandă, care este din 1 până pe 15 noiembrie.

De altfel, poți accesa formularul de precomandă și cu un click pe imaginea de mai jos.
Comanda cartea Duminica la prânz de Laura Laurentiu!

Despre cartea Duminica la prânz – Laura Laurențiu

Rețetele din carte sunt organizate în meniuri pentru prânzul de duminică. Toate au informații despre numărul de porții și timpul de preparare iar în descrierea meniurilor am încercat să ofer, acolo unde a fost cazul, și indicații asupra ordinii în care să se abordeze preparatele din meniu, ca să vă puteți bucura de ele la maximum. Sunt rețete menite să aducă bucurie și să vă facă să simțiți că e sărbătoare, fie că alegeți să le pregătiți duminica, fie în oricare altă zi. Nu e atât de important momentul ales, cât continuitatea, deprinderea de a petrece o masă de sărbătoare alături de oamenii importanți pentru fiecare.

Veți descoperi în carte povești amuzante sau emoționante și din diversitatea rețetelor propuse musai să găsiți măcar câteva care să devină preferatele voastre. Cred că imaginile de mai jos, care ilustrează doar o parte din rețetele din carte, vor fi mai grăitoare decât orice încerc eu să spun acum.

Sper să vă placă, să o răsfoiți și să-mi fiți alături și la lansare, care va avea loc la Târgul de Carte Gaudeamus, sâmbătă, pe 17 noiembrie, de la ora 16:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 comentarii la Duminica la prânz – carte semnată Laura Laurențiu – precomandă acum!

 1. Tunde Pantea spune:

  Felicitari!!!! Abia astept sa primesc cartea! Este extraordinar tot ce faci. Bafta, cat mai multe carti vandute (carte care sigurat va avea succes) si cat mai multe retete reusite !

 2. Andreea L. spune:

  Felicitari si multumesc pentru aceasta ocazie de a ne rasfata ochii( si nu numai) cu aceasta carte…lansarea va fi cumva si la Timisoara?

 3. Teodora spune:

  Draga Laure,

  Felicitari. Am si comandat cartea, abia astept sa o vad. Atata ca va trebui sa astept pana in decembrie cand ma voi duce in Romania.
  Am un singur of. Cum stau departe de Romania am comandat cartea pe adresa mamei mele. Dar site-ul Curtea Veche a directionat plata automat la reimburs si nu on line cu cardul cum am selectat. Nu e vorba de bani dar nu vreau sa o pun pe mama sa platesca ea. Am scris editurii. Daca va ramane asa bine va fi dar altii care
  vor sa plateasca on line sa fie foarte atenti sa nu pateasca ca si mine.
  Felicitari inca o data. Desi orice se poate cauta acum on line, va fi un privilegiu sa am cartea ta.