
Sper ca nu gresesc prea mult incarcand aceasta poza aici. Sunt aceleasi ingrediente insa la sugestiile doamnei Laura am zis sa incerc direct un blat dublu (care tot mi s-a parut prea subtire, caci am o problema: blaturile nu imi cresc deloc sau prea putin; eu am mai facut inca unul din doua oua). De asemenea am folosit forma de tort, caci mi-am zis ca o sa fie mai usor cand o sa pun crema de deasupra. Deoarece nu am deloc succes cu gelatina am folosit agar, ceea ce mi-a dat putin batai de cap, insa s-a intarit atat de tare incat am putut sa modelez crema :D.Recomand totusi a nu se schimba forma originala a prajiturii si daca da, pentru cei care nu sunt iubitori de extra-dulce, ar trebui redus din cantitatea de dulceata. Eu nu am realizat ca am o suprafata mai mica, am pus toata cantitatea de dulceata indicata in reteta insa mi s-a parut extrem de dulce. In plus sunt o persoana care tot ce contine zahar e deja mult prea dulce :)In poza din sectiune nu se vad straturile rosii de dulceata din cauza ca nu am gasit sub nici o forma dulceata de trandafiri rosii. Era doar crem, asa ca am ras putina sfecla rosie, am stors zeama am fiert-o pana s-a redus la jumatate si am amestecat-o cu dulceata dupa care i-am mai dat un clocot si am lasat-o la racit. Gustul a fost foarte foarte putin influentat de aroma sfeclei, motiv pt care am mai adauhgat o lingura de apa de trandafiri. Nu am vrut insa sub nici o forma sa folosesc colorant alimentar.Cam acestea fiind spune, multumesc pentru reteta, am avut un tort aniversar superb, invitatiilor le-a placut f mult si spre surprinderea mea au mancat tot. A fost o surpriza placuta pentru toata lumea !