Cautare in site
x inchide
Advertising

Biscuiti cu miere si martipan by Liliuta

Advertising

O nebunie de arome !

Eu am fost nevoita sa adaug o lingura de lapte in aluat, caci nu am putut sa framant aluatul aproape deloc. Poate din cauza ca am lasat amestecul de miere si unt sa se raceasca aproape complet.

Advertising

La biscuitii facuti de mine domina gustul de cardamon, insa se simte foarte diferentiat si gustul cuisoarelor. Cele 150 g zahar le-am obtinut din mai multe feluri de zahar aromat si anume: zahar mascobado, zahar cu praf de vanilie si zahar brut amestecat cu flori de lavanda. Din cauza ca aveam si o portocala , i-am ras coaja si am adaugat-o in aluat. Nu a avut gust de turta dulce :)

Pacat ca nu intra mai mult martipan intr-un biscuite:)

Advertising

Poate am intins prea mult foile, caci mi-au iesit aproape 3 tavi de biscuiti cu latura de 4,5 cm. Nu ma supar :D, sunt extra gustosi, in special dupa vreo 4 zile !

Advertising

Multumesc !

Grupul Facebook
Vezi reteta
Advertising
CLOSE
CLOSE