Cautare in site
x inchide
supa de pui cu galuste-1

Supa de pui cu galuste

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.02.2015
4.9
(194)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 194

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 comentarii la Supa de pui cu galuste

  1. Cartof spune:

    M ai plictisit pana am ajuns sa vad cum se fac galustele

    • Da-ți imaginezi cât de plictisitor e pentru mine să citesc comentariile unora care se plictisesc să citească 300 de cuvinte dar găsesc timp și energie să lase comentarii inutile?

      • Laura spune:

        🤭 Ador răspunsul Laurei! Îmi imaginez că dacă cineva se plictisește până ajunge la găluște, nu are nici o șansă să gătească o supă 🤣. In orice caz, eu de un an folosesc această rețetă nu numai pentru supa de pui, dar și pentru găluște separat (de pus in papricaș). A fost singura rețetă de găluște pe care am folosit o cu succes (acum o știu pe de rost)

      • Mă bucur că rețeta vă e de folos!
        Cât despre comentariu… na, ce să aștepți de la un cartof? 🤣

  2. Arschinel spune:

    Multumesc pt reteta de galuste de gris. De multa vreme nu mai reuseam sa fac aceste galuste ,nu a-mi ieseau nicicum. Cumparam 2ü de buc pt 2,99€ si ma enerva de fiecare data ,cind ma gindeam cit de simplu se pot face de fapt. Acum am cautat cu tot dinadinsul un gris mai mascat, si dupa reteta asta mi-au iesit perfecte. Multumesc doamna Laura

  3. Matei spune:

    Excelenta reteta. Nu stiu de ce am mistificat mereu supa :) E mai simplu de facut decat ciorba si cu reteta ta mi-a iesit exceptional din prima :). Copilul meu de 3 ani si 10 luni o adora.
    Multumesc!

  4. Nicoleta Cotolan spune:

    Multumesc pentru sfat, au iesit foarte bune si repede. Eu de obicei le fierbeam mult si nu ieseau tot timpul.

  5. lianaty spune:

    eu mai adaug un cățel de usturoi și se fierbe supa la foc mic(să nu fie tulbure supa).

  6. SASSU Viorica spune:

    Va ador doamna Laura Laurentiu, pt. modul in care gatiti si explicati retetele dvs., cu care merg intotdeauna la sigur cand gatesc. Cat priveste aceasta minunata supa cu galusti, pe care orice gospodina o face la un moment dat , e intocmai cu cea pe care am mostenit-o de la bunica si apoi de la mama si nu inteleg in ruptul capului de ce unii blogeri recomanda aiureli de tipul ulei si praf de copt in galuste si fiertul lor separat, lucruri care schimba mult gustul acestei minunatii traditionale si creaza deprinderi gresite tinerelor gospodine. Sunt fan al retetelor dvs., pline de gust si fantezie si intotdeauna sanatoase.

  7. Cristi spune:

    Am si eu o intrebare , care sunt labele de la gaina ????
    1,5 – 2 kg. carne de pui cu os (spate, gat, labe, aripi, pulpe)
    este vreo gaina speciala ? eu stiam ca gaina are ghiare .

  8. Alina spune:

    Wow! Cea mai buna supă cu galuste mâncată vreodată! Iar galustele au iesit suuuuper pufoase! Multumesc! ??

  9. Ramy spune:

    Din poze imi dau seama ca nu ti.au iesit galustele pufoase. Poate ai gresit compozitia

  10. Nico spune:

    Imi place enorm supa de galuste.. Insa eu sunt in Portugália si ubdr stam nu am de unde sa iau momentan pastarnac.. As pitea-o prepara fara?
    Multumesc. As fi bucuroasa sa primesc un rapsuns. :*

    • Nico dragă, sigur că primești un răspuns și sigur că da, poți pregăti supa fără păstârnac. Esențial este să ai morcovi, ceapă și țelină, pe lângă acestea mai poți adăuga și un ardei gras mic, rădăcină de pătrunjel etc. Spor și poftă mare!

      • Nico spune:

        Nici telina nu am.. oara o sa aibe aceleasi gustu de supa de galuste? ardei ,ceapa morcovi patrunjel. E difícil sa nu pot avea ingredientele necesare :( mi-e ciuda. E prima iara cand incercat supa..

      • Nu o să aibă supa de pui chiar același gust, dar va avea oricum un gust bun. :) E foarte bine dacă ai folosit la supă ardei, ceapă, morcovi și pătrunjel. Mai poți pune și păstârnac și altă dată, când vei avea și țelină, încearcă să o folosești.

      • Mihai spune:

        Tre’să raportez că am folosit o tijă de țelină şi funcționează – 2 ar fi fost si mai bine. Păstârnacul a înlocuit cu succes pătrunjelul iar „zeama” a fost rezultatul pregatirii unei hălci de vita într-un soi de cuktă electrică de-i zice Instant Pot p-acilea… Era aşa aromată că nu m-a lăsat inima să nu-i fac niste găluşte alături şi aşa am ajuns şi eu p-aice’ Mihai

    • Marieta spune:

      Apio e imposibil sa nu fie in magazine,pune o tija de Apio(Telina) si va avea acelasi gust!! :)

  11. Irina spune:

    Galustele au iesit minunate! Mama mea bate albusurile separat, apoi incorporeaza galbenusurile, si mi se parea mult prea complicat, insa cu reteta dvs s-au simplificat lucrurile. Supa a iesit delicioasa :) Multumesc pentru reteta.

  12. Ioana spune:

    Multumesc mult de reteta.
    a iesit mai buna decat supa facuta de mama :)
    Sotul meu a mancat 3 portii una dupa alta

  13. SavoriUrbane spune:

    zupa buna cu galuste! Vad ca gaina ta a fost una autentica, cu piele galbena. sa stii ca si eu pun ceapa intreaga cu coaja pe ea (ma rog, foita). Asa e reteta familiei noastre, de la strabunica Buia citire :)