Cautare in site
x inchide
bab gulyas 3, reteta ungureasca ciorba de fasole

Bab Gulyas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 14.10.2013
Rating
4.9
(74)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(74)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 comentarii la Bab Gulyas

  1. Monica Storbeck spune:

    Buna ziua. Eu voi incepe sa gatesc dupa aceasta reteta, dar mincarea o voi servi in doua zile. Neavind ciolan, voi folosi ceea ce pe aceste meleaguri se numeste ” Schäufele”.
    Sint tare curioasa de rezultat. Multumesc

    Monica

  2. La lista de ingrediente este menționat chimen, iar la pct. 6 de la modalitatea de preparare se face vorbire de chimion. Am citit precizarea din comentarii, dar nu toată lumea citește comentariile, așa că poate ar fi bine să editați în text, pentru a elimina orice confuzie.
    Rețeta e extraordinară. Am preparat-o și a ieșit super!

  3. daliana spune:

    Tocmai termin si eu gulasul, dar cu carne de vitel si sunculita. A iesit intr-un mare fel!! L-am fiert la ceaun si are un gust si o aroma de te baga in boale!!! Am folosit fasole grasa, cu bob urias.. NIci nu mai are rost sa mai continui cu descrierea.. DELICIOS!!!

  4. Diana spune:

    Arată minunat. Insa bab gulyasul se face cu fasole pestriță, nu albă :-)

  5. Anca spune:

    Multumim pentru reteta. Maine este planificata reproducerea ei:). Am insa o mica intrebare: se foloseste chimen sau chimion?

  6. mirela spune:

    laura , am o intrebare , daca nu te superi …..
    nu stii cumva reteta de la shuhaida ? iti mai amintesti din comunism de ea ? era din ciocolata umpluta tot cu ciocolata cremoasa, nu cu crema . nu stii cumva cum se face umplutura aia catifelata si cremoasa ?
    si a doua intrebare : care e diferenta dintre baigli si cozonac.
    a treia : nu sti cum se face chestia aia care arata cam asa : la baza este o bucata de carne , ca un snitel dar fara ou, peste sunt ciuperci – ca o claie peste carne- si claia e acoperita de-o bucata generoasa de brnza ,-mozarela cred- care se topeste si acopera perfect claia .
    este mortala, am mancat la un restaurant -tesco din bekescsaba-. eventual poti incerca sa vezi acolo, acu cativa ani aveau in meniul zilnic . era ceva definitiv unic si nemaipomenit . „claiele ” alea erau facute la cuptor , f suculente si mortale…

  7. orza cristinel spune:

    arata super sa maninci pina mori

  8. Vission House spune:

    Numai buna reteta…de pus sotul la gatit! Ca doar el e specialistul! :D

  9. Voicu Luminita spune:

    ioi :-)