Cautare in site
x inchide
bab gulyas 3, reteta ungureasca ciorba de fasole

Bab Gulyas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 14.10.2013
4.5
(57)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 57

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 − = 25

14 comentarii la Bab Gulyas

  1. Monica Storbeck spune:

    Buna ziua. Eu voi incepe sa gatesc dupa aceasta reteta, dar mincarea o voi servi in doua zile. Neavind ciolan, voi folosi ceea ce pe aceste meleaguri se numeste ” Schäufele”.
    Sint tare curioasa de rezultat. Multumesc

    Monica

  2. La lista de ingrediente este menționat chimen, iar la pct. 6 de la modalitatea de preparare se face vorbire de chimion. Am citit precizarea din comentarii, dar nu toată lumea citește comentariile, așa că poate ar fi bine să editați în text, pentru a elimina orice confuzie.
    Rețeta e extraordinară. Am preparat-o și a ieșit super!

  3. daliana spune:

    Tocmai termin si eu gulasul, dar cu carne de vitel si sunculita. A iesit intr-un mare fel!! L-am fiert la ceaun si are un gust si o aroma de te baga in boale!!! Am folosit fasole grasa, cu bob urias.. NIci nu mai are rost sa mai continui cu descrierea.. DELICIOS!!!

  4. Diana spune:

    Arată minunat. Insa bab gulyasul se face cu fasole pestriță, nu albă :-)

  5. Anca spune:

    Multumim pentru reteta. Maine este planificata reproducerea ei:). Am insa o mica intrebare: se foloseste chimen sau chimion?

  6. mirela spune:

    laura , am o intrebare , daca nu te superi …..
    nu stii cumva reteta de la shuhaida ? iti mai amintesti din comunism de ea ? era din ciocolata umpluta tot cu ciocolata cremoasa, nu cu crema . nu stii cumva cum se face umplutura aia catifelata si cremoasa ?
    si a doua intrebare : care e diferenta dintre baigli si cozonac.
    a treia : nu sti cum se face chestia aia care arata cam asa : la baza este o bucata de carne , ca un snitel dar fara ou, peste sunt ciuperci – ca o claie peste carne- si claia e acoperita de-o bucata generoasa de brnza ,-mozarela cred- care se topeste si acopera perfect claia .
    este mortala, am mancat la un restaurant -tesco din bekescsaba-. eventual poti incerca sa vezi acolo, acu cativa ani aveau in meniul zilnic . era ceva definitiv unic si nemaipomenit . „claiele ” alea erau facute la cuptor , f suculente si mortale…

  7. orza cristinel spune:

    arata super sa maninci pina mori

  8. Vission House spune:

    Numai buna reteta…de pus sotul la gatit! Ca doar el e specialistul! :D

  9. Voicu Luminita spune:

    ioi :-)

PUBLICITATE
PUBLICITATE