Cautare in site
x inchide
paine pentru sadwich reteta paine pentru kebab reteta panini reteta laura laurentiu

Pâine pentru panini, kebab sau diferite sandwich-uri – rețetă simplă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 23.05.2019
Rating
4.9
(43)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(43)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 comentarii la Pâine pentru panini, kebab sau diferite sandwich-uri – rețetă simplă

  1. Maria spune:

    Multumesc pentru reteta! Eu coc piine care nu se framinta de 12 ani sí am si piatra pentru a coace pizza dar este rotunda. O sa incerc si piinitele aceste. Dar fiu sincera piinitele acestea mi-au adus aminte de „lipie”, care facea brutarul pe Calea Giurgiului in Bucuresti. In fiecare dimineata inainte sa ma duc la munca ma opream acolo si cumparam 2 lipii sí 2 batoane . Dar asta a fost in about 1970’ci.

  2. Kikihimbeere spune:

    Doamna Laura Laurentiu va multumesc mult pentru aceasta reteta.Daca ati stii de cand tot caut o reteta asa buna de painica din aceasta….Au iesit cu adevarat bune!

  3. Corina spune:

    O rețetă perfectă pentru o masă perfectă în familie!
    Mulțumesc, au ieșit foarte gustoase pâinicile!

  4. Gabiela spune:

    Minunat arată aceste pâinici.
    Vă urmăresc cu drag. Nu ştiu dacă am să încerc acum mi-am luat o maşină de pâine.
    Nu ştiu dacă e bine sau nu dar am să pun o întrebare.
    De ce se fărâmiţează pâinea? Respect reţeta.
    Indiferent de răspuns eu tot vă urmăresc cu drag, chiar dacă de obicei nu comentez.

    • Gabriela, de obicei pâinea se fărâmițează datorită nedezvoltării sau chiar lipsei glutenului. Dacă ai folosit un amestec de făinuri, dintre care unele cu un procent de gluten mai mic, așa se va întâmpla. Dacă ai folosit făină de grâu, dar nu a fost suficient frământată, ca să dezvolte o rețea de gluten care să susțină structura pâinii, iară se va fărâmița. Sper că ți-am fost de folos.