Cautare in site
x inchide
parmigiana de vinete reteta de vinete cu parmezan reteta laura laurentiu

Vinete à la parmigiana – vinete cu parmezan

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.07.2017
Rating
4.9
(151)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(151)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 comentarii la Vinete à la parmigiana – vinete cu parmezan

  1. Irina spune:

    Multumim pentru aceasta reteta extraordinara! A iesit chiar mai buna decat in restaurantele din Parma, unde mancam des acest fel… era preferatul meu! Am folosit rosii pasate de la Mutti, poate si asta a ajutat. Cel mai sever critic al meu (fiica mea, care nu mananca legume aproape deloc), a spus ca nu e mai mancat niciodata ceva asa de bun!

  2. Manu spune:

    Perfect! Gata. Mulțumesc pentru rețetele minunate.

  3. Alina spune:

    Buna seara! Multumim mult pt reteta această minunată. Am incercat-o si e delicioasa. Voiam să va intreb daca aveti cumva idee daca ar putea fi pregatita si congelata si pusa la cuptor doar inainte de a fi pusa pe masa? Ar fi tot la fel de gustoasa? Intreb pt ca e o reteta care ia putin mai mult timp si mi-ar fi mai usor asa..
    Va multumesc!?

  4. Ioana spune:

    Buna ziua, se poate pune bulion in locul roșilor?

  5. Bună seara. Pot pune urdă în loc de mozzarella? Vă mulțumesc.

  6. Raluca spune:

    Buna seara,

    Am incercat in aceasta dupa-masa reteta Dvs. si rezultatul a fost unul foarte bun! o mancare super gustoasa!
    am taiat vinetele rondele si nu pe lungime, preferinta personala :).

    Multumesc pentru reteta!
    Raluca

  7. Irina spune:

    Intradevar, delicios. Am sa incerc si varianta cu dovlecei.
    Multumesc pt reteta.

  8. Lucian spune:

    Și pe mine m-a pasionat originea preparatului. Chiar dacă sunt multe povești (mai mult sau mai puțin reale), adevărul este unul singur: este delicios!