Cautare in site
x inchide
pulpa de purcel la cuptor friptura de purcel cu soric crocant reteta laura laurentiu video

Pulpă de purcel la cuptor cu șoric crocant – rețetă video

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 25.11.2016
4.9
(26)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 26

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Pulpă de purcel la cuptor cu șoric crocant – rețetă video

  1. Serdine WM spune:

    Arata super si chiar nu pare greu de facut reteta!

  2. Klara spune:

    Doamna, cum adica cu „sorici”? Mai nou se vorbeste ca in sud si in Banat?!

    • Doamnă Klara, în Banat, în sud, în nord și oriunde altundeva pe teritoriul țării acesteia, atunci când ai un site urmărit de sute de mii de oameni și te respecți ca persoană, încerci să vorbești și scrii în limba română literară, conform DEX: https://dexonline.ro/definitie/%C8%99orici. Părăsind domeniul lingvistic, care nu nu constituie subiectul articolului la care ați comentat și nici al site-ului lauralaurentiu.ro, sper că v-a plăcut rețeta și vă va fi de folos.

  3. gabi spune:

    Arata super!! Cred ca a ajuns mirosul si la mine in casa!!iti mulțumesc pentru rețetele super bine explicate pas cu pas ppze si video…ajuta f mult! ! O întrebare. .nu sunt fan foliei de aluminiu. .nu imi place sa o folosesc si mai ales la gatit…ai un alt truc ca sa nu se arda soricul.??.m-am gândit la hartia de copt. .daca o umezesc
    .dar nu stiu daca ar influenta crusta..sau poate ca imi arde :)) Mulțumesc anticipat! ! Zi faina de martie! ! :)

  4. Andreea spune:

    Daca pulpa nu are sorici poate fi preparata in acelasi mod?
    Multumesc, Laura

    • Andreea dragă, ar fi bine să aibă măcar un strat de slăninuță, să fie protejată de un pic de grăsime la suprafață. Dacă e carne macră, poți înveli pulpa de porc în felii subțiri de bacon sau slănină.

  5. Pot sune ca chiar nu aveam nicio idee cum as putea prepara friptura de anul asta, cred ca invitatii mei vor fi placut impresionati :D