Cautare in site
x inchide

Friptura de porc cu trufa neagra

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 19.10.2011
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

34 comentarii la Friptura de porc cu trufa neagra

  1. Iulianicoleta spune:

    buna ziua, Laura.
    Imi face cu ochiul friptura ta pentru sarbatori, dar am nevoie de niste informatii de la tine in legatura cu trufele. la noi nu cred ca se gasesc de cumparat (Iasi). poate ma poti ajuta tu cu o informatie in ssensula sta…

  2. Radu spune:

    super mai ales calduta,am papat de 2 ori tin minte

  3. Mike Kalman spune:

    O reteta eleganta. Nu stiu cum e gustul trufelor, dar imi dau seama ca trebuie sa dea fripturii un iz special.  Pupicuri Laura!

  4. pansy spune:

    pe vremuri sofranul se gasea in piata amzei si era sub 5 lei un cornet de ziar.da’trufe nu se gaseau.marturisesc ca nu stiu daca imi plac trufele,ca nam mancat.am mancat in schimb paine frantuzeasca,prajita si sptropita cu ulei de trufe si marturisesc ca a doua oara n-as mai manca.la fel cu stridiile.am mancat stridii si am baut sampanie,dar eu care sunt o iubitoare de fructe de mare,nu mi s-au parut asa grozave dupa cum se da lumea pe spate.apa aia de mare continuta cu gustul de alge foarte pronuntat nu mi-a placut,practic apa de mare statuta in scoica.oi fi eu defecta !

  5. Monica spune:

    Imi lasa gura apa cand vad reteta asta ,literal inghit in sec gandindu-ma ce buna poate sa fie.
    Ai o sugestie cu ce fel de ciuperci asa mai intense la aroma ar putea fi inlocuite trufele,sau ori ce alta sugestie?Cred ca as face-o pentru duminica la pranz.

    • Anonim spune:

      Monica, hribii au un gust intens si ei, nu ca al trufelor, dar placut si parfumat. Ai putea incerca sa indesi in interiorul carnii lamele de hribi uscati (se comercializeaza la orice supermarket mai serios).

  6. Ana B spune:

    Daca-mi ploua in gura ce-i de facut? Toate retetele cu fripturi de porc  prezentate aici pe blog sunt minunate. Sa mai zica cineva ca nu-i bun porcul, ba e foarte gustos daca stii sa-l prepari bine si esti inventiv, cat despre partea cu sanatatea ii rog pe cei ce carcotesc sa se indoape cu piept de pui din comert, din ala cu hormoni de crestere.
    Sa ne traiesti Laura si sa ne mai prezinti astfel de retete!

    • Anonim spune:

      Ana draga, pai stiu ce-o fi de facut :))? Sa te apuci sa-ti faci un fripturision acolo, ca nu-i greu :P. Ai dreptate in privinta comentariului referitor la sanatate, orice provine din ograda e mai bun decat puiul din comert, chiar si slanina afumata. :))