Cautare in site
x inchide
cotlet cu mure pe budinca de dovlecei

Ce sa gatesc astazi?

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.09.2011
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Ce sa gatesc astazi?

  1. Bogdan spune:

    Am facut reteta… GUST FENOMENAL

  2. Adriana spune:

    Ce frumos ar fi să avem cu toti asa inspiratie! Felicitari!

  3. Irina spune:

    Eu am gatit o ciorba taraneasca cum nu am mai gatit de mult timp.Reteta am luat-o de pe hastetepeblablablacom si a iesit super buna.Daca va place ciorba, trebuie neaparat sa o incercati.

  4. Irina spune:

    Eu am gatit o ciorba taraneasca cum nu am mai gatit de mult timp.Reteta am luat-o de pe hastetepeblablablacom si a iesit super buna.Daca va place ciorba, trebuie neaparat sa o incercati.

  5. toma spune:

    Cand l-ai pus la cuptor n-ai adaugat nik, apa, ulei? Sa-i spui lu mutu ca iese bun si inauntru in numai 20 ‘ .

    • lauralaurentiu spune:

      Cotletul, care nu era o bucata mare, era deja prajit la tigaie (in ulei), avea o crusta deja formata care nu avea nevoie nici de a se incarca cu ulei, nici de ase dizolva in apa. Cuptorul era preincalzit la 200 de grade Celsius si ventilat, ceea ce ajuta mult la distribuirea uniforma a caldurii si gatirea la fel de uniforma a preparatelor, carnurilor mai cu seama. In continuare, in articol am scris asa: „timpul de coacere al carnii poate varia in functie de marimea cotletului si de cat de facuta prefera carnea fiecare, eu l-am scos in momentul in care carnea impunsa cu furculita a eliberat sucuri clare, fara sange” – nu inteleg cum de v-a scapat partea asta, deci din start am oferit fiecaruia libertatea de a tine carnea in cuptor chiar si pana o carbonizeaza, daca asa ii place. In final mai am de spus doar atat: Mutu! iese bun, divin chiar, inauntru si pe dinafara, in numai 20 de minute la cuptor! Asta cu conditia sa se respecte ad literam toate recomandarile din reteta.