Cautare in site
x inchide

Bogracs – rețetă ungurească la ceaun

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 06.02.2009
4.5
(27)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 27

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

34 − = 27

12 comentarii la Bogracs – rețetă ungurească la ceaun

  1. Service GSM spune:

    doamne cat de bine arataaaa

  2. Anonymous spune:

    Am pus gulyasul la foc. De-abia astept sa-l gust… O sa va dau verdictul. Prima mea reteta de pe site-ul dumneavoastra.

    Diana

  3. Anonymous spune:

    complimentele mele , doamna.

  4. Elena spune:

    Excelent blogul,Laurentia,tare de tot .imagini vii,retete explicate foarte simplu.ce mai?N-am cuvinte!Pe mine m-ai fermecat! De-acum stiu unde sa caut o reteta gustoasa.Felicitari!

  5. laura laurentiu spune:

    Recasul… o podgorie superba,la mai putin de douazeci de kilometri catre est, din locul in care ma aflu. Vinurile savuroase, parfumate, pe tot buzunarul – dar bune toate, dar alea care sunt putin mai piperate sunt de o inalta calitate. Desigur ca, macar din patriotism local, daca as fi avut in casa un riesling de Recas l-as fi folosit pe acela. Dar nu am avut, sticla asta o primisem… mancarea a fost delicioasa, te asigur, indiferent de podgorie!

  6. Simos says ... spune:

    E delicios tot ce am vazut aici. Innebunesc de pofta! Dar cum poti sa folosesti Jidvei cand ai o bunaciune de Recas la indemana? :)
    Revenind la serios … Toata stima din partea mea! Si pt mancare si pt prestatiile artistice. Felicitari!

    Simona

  7. laura laurentiu spune:

    Merge si vinul ala, dar eu mai degraba as recomanda un cabernet sauvignon! ;)

  8. Titus spune:

    Buna mancare! Merge de minune cu vinul ala care galgaie din sticla peste carnea de vanat!

PUBLICITATE
PUBLICITATE