Cautare in site
x inchide

Sos de roșii clasic – rețeta pas cu pas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 13.11.2018
Rating
4.9
(39)
sos de rosii clasic reteta cum se face sos de rosii reteta pas cu pas
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(39)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Sos de roșii clasic – rețeta pas cu pas

  1. felicia spune:

    cum sa pui faina prajita la sos , adica rantas, e total gresit , noi facem doar cu suc sau pasta de rosii cu cimbru , oregano si putin zahar , la ardei umpluti doar bulion in apa in care fierb si la cuptor sa scada zeama .

    • Așa cum a pus și Escoffier și înaintea lui Careme, părinții gastronomiei moderne! Nu ați auzit de roux, așa-i? E o bază în gastronomia franceză, care e cea mai evoluată de pe această planetă. Bechamel, sos brun, sos espagnole, toate se fac la fel! În vestul țării, avem contact și influențe din vestul Europei, nu din Turcia.