Cautare in site
x inchide
PUBLICITATE
Meniul de revelion

Meniul de revelion

Reteta de
Adaugata la
PUBLICITATE
Dragii mei, anul acesta sunt foarte departe de bucataria mea cu ocazia sarbatorilor, de aceea nu ma pot lauda cu fripturile, prajiturile si cozonacii. In schimb, va doresc tuturor Sarbatori luminate in continuare, sa aveti un an mai bun, sa va reuseasca prajiturile, sa va creasca painile si cozonacii, sa se rumeneasca perfect fripturile si sa incantati sufletele tuturor celor dragi!
Din retetele postate de mine pana acum, m-am gandit sa va sugerez trei posibile variante de meniu pentru revelion, alegand, dupa parerea mea, feluri potrivite intre ele, dar nu excesiv de multe, pentru ca eu, una, urasc risipa si consider ca mancarea la orice ocazie sarbatoareasca trebuie sa fie buna, suficienta ca sa te simti rasfatat, dar nu cat sa iti faca rau. Gatiti, asadar, cu multa grija, alegeti retete gustoase si aspectuoase, dar nu exagerati cu munca, pastrandu-va energie si pentru o petrecere cat se poate de reusita.
Meniu 1:

1. aperitiv asortat cu mezeluri si branzeturi diverse, masline, legume crude (rosii, ardei, catraveti);  aceluiasi aperitiv i se potriveste si o salata de icre:

Meniul de revelion

2. Somon in stil mediteranean

Preparare Meniul de revelion 1

3. Snitel umplut sarbesc

Preparare Meniul de revelion 2

4. Pavlova cake

Preparare Meniul de revelion 3

Meniu 2:
1. aperitiv asortat cu mezeluri, branzeturi diverse, salate,masline si legume crude (rosii, castraveti, ardei); alaturi de acestea puteti asorta un elegant aperitiv din somon marinat:
Preparare Meniul de revelion 4

2. Peste fript ca la Clisura

Preparare Meniul de revelion 5

3. Friptura de porc cu moare de varza

Preparare Meniul de revelion 6

4. Tort cu fructe si frisca

Comanda cartea Duminica la prânz de Laura Laurentiu!Comanda cartea Duminica la prânz de Laura Laurentiu!
Preparare Meniul de revelion 9
Meniu 3:

1. aperitiv din diferite mezeluri, branzeturi asortate, masline si legume crude (rosii, ardei, castraveti) carora le puteti alatura o delicioasa si aspectuoasa rulada de sunca si spanac:

Preparare Meniul de revelion 10

2. Somon in crusta aromata la cuptor

Preparare Meniul de revelion 11

3. Rata dezosata umpluta

Preparare Meniul de revelion 12

4. Tort cu struguri si bezea

Preparare Meniul de revelion 13

La finele oricareia dintre aceste variante de meniu se potriveste de minune o ciorbita de burta:

Preparare Meniul de revelion 14

de vacuta:Preparare Meniul de revelion 15… sau de perisoare:

Preparare Meniul de revelion 16

Va doresc din suflet o petrecere frumoasa si un An Nou fericit, mai bun si mai imbelsugat!

Ultima rețetă publicată

Selectiile de retete pentru revelion 2013:

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 comentarii la Meniul de revelion

  1. Nicu spune:

    Mersi aveam o tema la tehnologie si ma ajutat foarte mult:)

    • lauralaurentiu spune:

      sa-ti fie de bine :). Cand tema la tehnologie va fi sa si gatesti ceva, te astept cu multe retete. :)

  2. Niko spune:

    La multi ani! Multa sanatate si multe impliniri in Noul An! Eu va astept in 2011 in casa noua: http://nikosnewhomeblog.blogspot.com

  3. felis spune:

    La multi ani!… Un An Nou mai bun!

  4. Anonymous spune:

    LA MULTI ANI cu bucurie!
    Casa, casa sa va fie,
    Masa, masa sa ramaie
    Iar in jurul ei sa vie
    Oameni buni, de omenie,
    Sa v-aduca veselie,
    Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate
    Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere
    Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

    Interesant meniul. Multumim.
    Felicia

  5. Liana10 spune:

    Gustos meniu!
    Un An Nou fericit cu multa sanatate, intelegere si dragoste! La multi ani!

  6. Sara & Miki spune:

    Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. La multi ani 2011!

  7. Bianca spune:

    An nou fericit alaturi de cei dragi tie!!! La multi ani

  8. Ina spune:

    An nou binecuvantat si imbelsugat atat in suflet cat si-n camara!

  9. madeineu spune:

    Draga Laura,
    Iti multumesc mult de tot pentru cuvintele tale. Blogul si retetele tale sunt o sursa continua de inspiratie. Imi place foarte mult faptul ca incerci sa readuci/ actualizezi retete mai "traditionale" care datorita tie nu se vor pierde. Si daca voi ajunge vreodata in situatia in care sa am porc de taiat si nu sa cumpar produsele deja preparate, direct la blogul tau am sa apelez.:)
    Toate retetele incercate de la tine de pe blog au iesit extraordinar. De vreo 2 saptamani ma tot gandesc sa fac o portie de pogacele cu jumari, sper sa si reusesc. (pana cand le voi prepara eu, mai dau o fuga la Trandafirul).
    In incheiere Sarbatori fericite, un An nou frumos plin de bucurii, impliniri si fericire alaturi de cei dragi.
    Cristina
    Ahh si spor la bucatarit:)

  10. maya spune:

    Îti doresc un An Nou fericit alaturi de cei dragi! :-*

  11. maria elena spune:

    Ce bunatati ai propus pt Revelion, apetisante, gustoase! Asteptam si in 2011 retetele tale tentante, specifice Banatului incarcat de traditie.

    An Nou fericit cu sanatate, bucurii si realizari in toate domeniile, alaturi de familie si prieteni!

PUBLICITATE
PUBLICITATE
CLOSE
CLOSE