Cautare in site
x inchide
tort cu mere si nuca-1

Tort cu mere și nucă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.12.2017
4.9
(49)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 49

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 comentarii la Tort cu mere și nucă

  1. Iust spune:

    Mie mi-a plăcut. Este foarte răcoritor, merge mai bine pentru vară. Caramelul și mărul sunt minunați împreună și nu este greu de făcut deloc.

  2. L.L.DE JAGER spune:

    Apreciez foarte mult faptul ca incercati pe cat posibil sa evitati culorile chimice. Acest verde e foarte frumos. Aveti cumva vreo reteta tot asa cu care as putea de ex. sa ornez un tort : frunze din aceasta culoare sau cum as putea sa fac trandafiri rosii sau rozi fara sa folosesc coloranti chimici. Va multumesc anticipat.

  3. Stely spune:

    Am testat reteta de Paste si as vrea sa spun ca rezultatul mi s-a parut unul nereusit, mousseul este prea granulat pentru gustul meu si tot mi se pare ca marul in amestec cu frisca nu e cea mai fericita combinatie. Caramelul este gustul cel mai puternic in tort si acopera orice alta aroma. Blatul este asa si asa. Personal cred ca in 2 ore cat iti ia sa faci acest tort, poti realiza retete cu mult mai fine si gustoase. Nu recomand reteta

  4. simona spune:

    Buna seara, Laura.Am facut tortul acesta de ziua unei prietene si a iesit f bun.Multumesc pentru reteta.Acum trebuie sa il refac ,dar am o nevoie de un sfat: pentru 30 de persoane,care ar trebui sa fie dimensiunea tavii si daca dublez ingredientele ar fi suficient?

    Va multumesc pentru raspuns!

  5. Rebeca spune:

    Deosebit de bun tortul,a iesit o bunatate ♥ multumim pentru reteta

  6. Picincu H Viorica spune:

    O reteta de incercat, multumim :) ; iar provocarea…hm..sper ca pana diseara sa revin cu ceva dulce si bun (am multe idei, sa vedem ce iese)

  7. Daniela spune:

    Multumesc pentru reteta o sa incerc sa fac si eu sotului meu in week asta.

  8. Teo spune:

    Un verde frumos si natural iese si folosind pudra de spirulina :)

    • Laura Laurentiu spune:

      Teo, am o experienta dezagreabila cu pudra de ceai verde (matcha). Am aruncat o tura intreaga de macarons pe care i-am vrut verzi si au avut un gust de fan proaspat cosit, ceea ce nu ar fi fost neaparat dezagreabil, dar era atat de intens, incat a acoperit orice alta aroma. :)) De aceea ma cam feresc de pudrele de ierburi deshidratate, am vrut ceva cu gust neutru. Si cum intr-o glazura oricum trebuie sa adaugi grasime (unt, smantana), am inlocuit grasimea animala cu grasimea din avocado, care pe deasupra mi-a adus si culoare in combinatie. Mai am cam 1/4 din tort, dupa doua zile la frigider inca e verde :).

  9. claudia spune:

    Minunata reteta!!!!!Multa munca la acest tort,dar sunt sigura ca e un deliciu!!!!