Cautare in site
x inchide
savarina mare retetecalamama-2

Savarină clasică din aluat dospit

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 22.02.2016
4.8
(9)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 9

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Savarină clasică din aluat dospit

  1. Catalina spune:

    Buna Laura, suna foarte bine reteta. Am o intrebare: oare as putea pregati blatul cu o zi in avans si sa montez totul in ziua servirii? Ma gandesc daca ar fi ok sa il insiropez sau nu si sa il las la frigider peste noapte? Multumesc!

    • Sigur, merge si asa, dar in cazul meu a doua zi a fost mult mai gustos. Nu stiu, s-au rafinat cumva aromele, cele cateva portii care au ramas si au stat peste noapte la frigider au avut un gust divin.

  2. Andreea spune:

    parca isi simt savoarea doar din poze

    abia astept sa incerc si eu reteta, sa vad daca imi iese la fel de bine ca tie :)

  3. CarmenT spune:

    Arata tare bine in forma asta, musai sa-mi cumpar si eu una. Pana acum faceam savarine in forme mici. Ma gandeam sa fac in forma de guguluf, dar parca e prea urias asa :D

  4. gabi spune:

    Arata super!! Mi-ai făcut o pofta…eu sunt pofticioasa de fel..fiind însărcinată acum si mai si!!! Esti minunata Laura!! Imi plac mult retetele tale si explicatiile pas cu pas..sa dea Dumnezeu sa ne incanti multi ani de acum înainte! ! Cel mai important pentru mine e ca pui mult suflet in ceea ce faci si ca incerci sa gatesti cu produse naturale! ! Mult succes in ceea ce iti propui!! O zi frumoasa de februarie! ! :)

  5. Savarina la superlativ ! Orice comentariu devine inutil.