Cautare in site
x inchide
foi de prajitura cu nuca fragede si fine reteta laura laurentiu

Foi de prăjitură cu nucă – fragede și fine

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.07.2019
4.8
(256)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 256

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 comentarii la Foi de prăjitură cu nucă – fragede și fine

  1. Raluca spune:

    Pot înlocui făina cu făina fara gluten?

  2. Stroe Georgiana spune:

    Bună ziua, oare se pot face biscuiți din acest aluat? Mă gândesc că ar putea ieși din moment ce foile devin fragede după răcire. ☺️
    Mulțumesc frumos.

  3. mirela spune:

    bună ziua! oare daca nu am unt cu ce il pot inlocui?

  4. Camelia trifan spune:

    Buna ziua
    Oare cu faina fara gluten ,ar iesi??

  5. Ana spune:

    Buna ziua! As vrea sa umplu foile cu crema mousseline dar nu stiu ce cantitate de unt ar trebui sa adaug la crema de baza. 250 g ar fi suficient ? Multumesc! ☺