Cautare in site
x inchide
cornulete fragede cu unt si smantana umplute cu gem si nuca reteta pas cu pas

Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 23.12.2018
Rating
4.9
(163)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(163)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem

  1. Laura spune:

    Delicioase , se topesc in gura :)

  2. Ana spune:

    Nici nu stiu cum sa va multumesc pentru aceasta reteta. A fost atat de apreciata, incat am facut pentru aceste sarbatori cinci portii. Imediat ce s-a terminat prima portie, deja a fost “comandata” urmatoarea. Orice desert pare sa fie eclipsat de aceste cornulete (cu magiun fara zahar facut in casa) insotite de cani generoase de ceai.
    Sa aveti Sarbatori binecuvantate!

    • Vă mulțumesc mult pentru că v-ați consemnat impresiile și mă bucur tare mult să aflu că au fost atât de apreciate cornulețele! Să vă fie de bine! Sper să încercați și alte rețete!

  3. Lorena spune:

    puteti sa-mi spuneti ce fel de faina trebuie folosita? Multumesc pentru reteta, bunica mea facea cornulete la fiecare sarbatoare.

  4. MARIA PATRASCU spune:

    Multumesc frumos pentru reteta! Sunt delicioase! Mi s-au deschis putin dar nu a curs umplutura, fiind grosuta, datorita nucilor pisate! Sarbatori fericite si numai bine!

  5. irina spune:

    Foarte bune! Mulțumesc frumos pentru reteta!