Cautare in site
x inchide
chec-simplu-cu-lamaie-reteta-pas-cu-pas-cum-se-face-chec-simplu-cu-lamaie

Chec simplu cu lămâie – rețeta mamei

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 03.01.2018
4.5
(99)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 99

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Chec simplu cu lămâie – rețeta mamei

  1. Silviana spune:

    Am facut checul si a iesit minunat, aromat si pufos. Am vrut sa il fac un pic mai spectaculos si am si pus glazura de ciocolata pe deasupra si intr-adevar cum ati intuit s-au potrivit aromele perfect. Atat de bine s-au completat ca ma intrebam daca as putea sa adaug bucatele de ciocolate (sau un strat) si in interior. Sau credeti ca s-ar lasa compozitia sau nu ar mai creste? Si intrebarea a doua ar fi, ar merge sa inlocuiesc zeama si coaja de la lamaie cu zama si coaja de portocala? Mi se pare ca pentru perioada sarbatorilor de iarna ar fi delicios. Multumesc!

  2. Găucan elena spune:

    Azi am găsit rețetă și normal mi sa părut interesanta. Mi-a ieșit super și chiar e gustoasa ?

  3. Daniela spune:

    Buna ziua!
    L-am facut ! Am sperat ca va contactez plina de entuziasm dupa reusita…dar… nu. Nu am reusit…. nu a crescut deloc in tava, e greoi- se raceste acum, sper ca macar gustul sa fie bun. Am masurat toate ingredientele, am introdus albusul spuma cu grija, etc. Este cu siguranta ceva gresit in procesul meu….ma intreb daca mi-ati putea da cateva idei despre ce as fi facut incorect …
    Multumesc!

  4. Delia spune:

    Va multumesc mult pentru aceasta reteta de chec, a iesit perfect : pufos si aromat. Eu am pus si putina nuca zdrobita pe deasupra compozitiei inainte de a o baga la cuptor. Am incercat multe retete de chec, dar nici una nu mi-a iesit atat de bine ca a dumneavoastra. Am trecut-o in carnetul meu cu retete reusite.

  5. CLAUDIA spune:

    Revin, prezentându-mi scuzele. Am recitit și am văzut că ați menționat cantitatea de apă, dar nu știu, totuși, dacă e importantă temperatura?!

    • A, deci prima dată sărim, acuzăm de neglijență și abia apoi citim rețeta. Splendid. Sunteți scuzată. Așa cum curge de la robinet e perfectă. Atenție la coacere, sunt alte detalii mai importante decât temperatura apei.

  6. CLAUDIA spune:

    Așa de tare mă enervează, când nu dați rețeta completă… La ingrediente nu ați pomenit nimic despre apă. Oare, să dau în bobi, ca să aflu cam câtă să pun?! Ori o faceți intenționat, ori este prea multă neglijență sau nepăsare. Oare, apa să fie rece sau caldă?! Poate nu contează!

    • Să înțeleg că dumneavoastră nu aveți apă la robinet? E incredibil, chiar vreți ca apa să apară pe listă, alături de alte ingrediente care trebuie cumpărate dinainte?!! Unii oameni folosesc lista asta ca să meargă la cumpărături, musai să le precizăm să cumpere și apă. Și temperatura la care să fie, dacă de la robinet curge cumva la 21 de grade Celsius, multă grijă, trebuie adusă la 22,7 grade!

  7. Dana spune:

    Felicitari pentru reteta. Mai mult ca sigur o voi incerca si eu

  8. Cecilia spune:

    Uleiul se poate inlocui cu unt? Si daca da, ce cantitate? Multumesc!

PUBLICITATE
PUBLICITATE