Cautare in site
x inchide
trigoane cu branza reteta trigoane cu branza sarata reteta pas cu pas trigoane cu branza cu aluat de casa reteta laura laurentiu

Trigoane cu brânză sărată – plăcinte cu brânză în formă de triunghi

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 09.02.2015
4.7
(72)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 72

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

43 comentarii la Trigoane cu brânză sărată – plăcinte cu brânză în formă de triunghi

  1. Georgiana spune:

    Reteta e demențiala! Am ales sa folosesc untura și au ieșit atât de bune, mamamiiiaaaa cat de fragede! Poți sa juri că-s cumpărate, mai ales la cât de frumos e foietajul. Am ales sa fac 8 cu brânză sarata și mărar, iar celelelate 4 le-am făcut șuncă și cașcaval. Mulțumesc mult pentru rețeta și pentru cât de frumos ați expus inclusiv în fotografii pașii pe care a trebuit să-i urmez. Este prima data când fac un astfel de aluat, dar cu siguranță trebuie încercat și în alte combinații. Mulțumesc.

  2. Diana spune:

    Ca intotdeauna, tot ce am pregatit din retetele prezentate , trivia ele au iesit si bune si gustoase si apreciate de toti pofticiosii din casa . Multumesc pentru prezentarea frumoasa si exacta. Este bun tot ce este pregatit in casa

  3. Diana spune:

    Draga Laura, super gustoase si ce aroma in bucatarie! Au avut mare succes , Mai ales fiica mea vegetariana s-a bucurat de ele si le-am savurat impreuna!
    Sa incerc acum si o placinta cu mere pentru sotul meu, dar fata gluten si fara lactoza. O varianta de aluat ca pentru placinta cu branza, doar ca trebuie sa modific din cauza fainii GF.
    Multumesc pentru modul foarte frumos in care prezinti, incerc tot felul de retete si ies pe gustily nostru , ca la buni a mea.

  4. Melinda spune:

    Foarte bună rețeta! Tati a rămas îndrăgostit de ele încă de la prima mușcătură! Incredibil de bune și nu necesită ingrediente pretențioase!
    Mâncăm sănătos la noi în casă! ?
    Mulțumiiim din suflet pentru rețetă, doamna Laura! La cât mai multe rețete gustoase! ❤️❤️

  5. Cristi spune:

    Buna, gustoase si foarte detaliate retetele multumim. Am observat ca in reteta asta vorbesti de aplicatia ReteteCaLaMama , link-ul nu mai e bun si in google play nu e, nu mai exista aplicatie? Multumesc

  6. Iulia spune:

    Doamna Laura va urmaresc cu drag si multe din retele dvs mi-au iesit minunat! Drept pentru care, pot doar sa va multumesc si va rog sa continuati. As dori sa fac acest preparat insa ma gandeam sa folosesc pentru framantare robotul Kitchen Aid. Credeti ca va afecta in mod negativ aluatul? Va multumesc anticipat!

  7. I wish there was a translate feature, my Romanian isn’t so good.

  8. Clara-Maria spune:

    Acum le fac si sunt foarte nerabdatoare sa la pap!De fapt…sa le papam ca suntem mai multi!Te pup si-ti multumesc pentru minunatele retete!Am facut si prajitura Lulu de Sf.Maria !Rezultatull?EXCELENT!!!!!Pup!

  9. Anamaria spune:

    Aluatul este excepțional. Le-am făcut azi dimineața și le-am umplut însă cu un amestec de brânza de capra, ceapa verde și urzici (congelate). Intra in rețetele pastrate! Mulțumesc!

  10. alina spune:

    Am intrat pe site-ul dumneavoastra acum trei zile,am facut aceasta reteta ,am respect at reteta cu strictete(aproximativ:-D) au iesit superbe de ma mir si eu.singurul aluat care imi iesea bine era cell de pizza si gogosi.sunteti o profesoara culinara pe cinste .va multumesc pt reteta,am sa mai incercat sa ma inregistrez la acest site,nu prea ma lasa si nu stiu de CE.va doresc multa sanatate si putere in continuare,sa ne incantati cu retetele dumneavoastra delicioase!

  11. Didi spune:

    pentru acest preparat, clar as da bani ca sa il mananc, arata demential! as prefera sa il cumpar deoarece mi se pare extrem de laborios de executat; am inteles bine ca aluatul il intinzi cu mainile fara facalet? … si il aduci la grosimea aceasta de foaie de hartie doar cu mana? pentru un incepator ar dura f mult timp. nu ca n-ar merita, astea sunt adevaraciunile

  12. Mariana spune:

    Ooooh, m-ai „lovit” in punctul sensibil, Laura draga! :))) Daca e branza implicata, m-ai cucerit pe vecie. Si placintele astea arata minunat si cred ca ar fi minunate cu o cana de lapte batut. Ultima oara am facut placinte cu branza sarata cu un aluat cu maia, o nebunie! Multumim mult de reteta! <3

    O zi minunata!
    Mariana