Cautare in site
x inchide

Cornuri pufoase cu unt

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.11.2011
4.6
(35)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 35

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

24 comentarii la Cornuri pufoase cu unt

  1. Camelia spune:

    pe cat de bine canti pe atat de bune sunt retetele tale.cornurile sunt megaextrasuper bune,merita fiecare minut de astepta. eu le-am umplut cu crema de la cozonacul cu nuca si le-am pudrat cu zahar sa fie mai dulci. dar si simple sunt cele mai bune cornuri pe care le poti face si le poti manca vreodata.

  2. De cand imi doresc o asemenea reteta! Astept cu nerabdare sa le incerc!

  3. Ioana spune:

    Buna ziua, as vrea sa incerc reteta de cornuri cu unt, in ideea de a le oferi copiilor o alternativa la sandvici, pentru scoala. Se poate adauga si cascaval?. Multumesc.

  4. Vio spune:

    Doresc sa stiu daca pot framanta acest aluat manual…pentru ca tot asa fac si cozonacul si painea

  5. Luminita badiu spune:

    Nu am cuvinte sa descriu cat de bune sunt.Va doresc multa sanatate pt ca ne impartasiti si noua din retetele dumneavoastra.

    • lauralaurentiu spune:

       Luminita, ma bucur ca ai incercat aceste cornuri. Intr-adevar, as zice ca aceste cornuri pufoase sunt unul din cele mai bune produse de patiserie din cate am facut vreodata. Ma bucur ca ti-au reusit si sa va fie de bine!

  6. mara spune:

    ….o minunatie …

  7. Dana spune:

    Buna ziua,

    Marturisesc ca de ceva vreme „fur” idei de reteta de pe site-ul dvs, dupa cum dati indicatii par o joaca de copil si nu am dat gres pana acum. As avea o intrebare legata de aceasta reteta: se poate inlocui mierea cu zahar sau sirop de artar? Stiu ca mierea incalzita la peste 40 de grade devine toxica(acum nu sunt sigura daca si in aluaturi, dar avand copil mic nu as risca).
    Va multumesc si va doresc numai sanatate si spor la gatit!

    • lauralaurentiu spune:

       Buna, Dana. Cred ca poti renunta fara probleme la mierea aia, inlocuieste-o cu o lingura de lapte si mai un strop de zahar. Cu toateastea,nu pot sa nu imi amintesc cu un zambet ca toata copilaria – si nu doar eu, ci toata generatia mea – ne-am indopat cu turta dulce cu miere de albine, alte deserturi nu prea se gaseau. :) Am citit si eu despre noile idei referitoare la mierea de albine… nu stiu ce sa zic. O fi, ca prea o zic (multi) cu foc! :))

  8. Monica spune:

    Arata minunat!

    Multumesc pentru detalii si sper sa am ocazia de a pregati cat mai curand.
    Am speranta ca vor fi foarte gustoase!

    Sarbatori Fericite Tuturor!

  9. Lavinia spune:

    Ce bine arata! Sunt ideala pentru micul dejun, la o cafea si nu numai!

  10. Ana spune:

    ¡¡Que rico y facil de hacer!! me gusta tu pagina; es muy enriquecedora para todas esas personas que amamos la buena comida y que a la vez nos gusta sorprender a los nuestros con nuevos platos bien elaborados. Besos
    http://ana-lacocinikadeana.blogspot.com/

    • Anonim spune:

      Ana, I visited your blog and I found it very nice and instructive. Thank you so much for your visit and appreciation, I hope you’ll return in the future.

  11. Monica spune:

    Arata superb si nu ma indoiesc nici o clipa ca gustul e si mai grozav.Ma intreb daca faci reteta intreaga cum s-or pastra in congelator?
    In general painea se pastreaza excelent dar cornurile astea au aluatul imbogatit cu atatea bunataturi. Le-o afecta oare inghetatul? Le-o lua din pufosenie?

    • Anonim spune:

      Monica, cornurile gata formate (necoapte) se pot congela pe o tava iar cand sunt congelate le pui intr-o punga si le depozitezi la congelator pentru ce perioada vrei tu, chiar si cateva luni. Cand vrei sa le pregatesti, le decongelezi lent, la temperatura frigiderului, apoi le asezi pe tava in bucatarie pana cresc. Apoi le coci si… mniam! Sunt la fel de bune ca cele proaspat framantate!

  12. Nicoleta spune:

    Asteptam reteta de muuult!
    De cand am votat-o :-))
    Se pot umple cu magiun/gem?

    Toate cele bune si Inspiratie – pentru ca noi sa avem …salivatie :-)
    Cu drag,

    • Anonim spune:

      Nicoleta draga, sigur ca da, poti sa umpli cornurile cu ce vrei tu, poti sa le ungi cu miere cand le scoti din cuptor (peste unt), poti sa le pudrezi cu zahar… spor! :)

  13. Lenuta spune:

    Foarte atragatoare abia astept sa le fac si pe astea,au un aspect de apucate de facut nu mai zic ca papilile saliveaza la greu.Bravo snteti excelenta de la prezentat pana la facut  va doresc spor in toate  si D-zeu sa va de-a sanatate si binecuvantarea LUI!O sAPTAMANA PLACUTA SA AVETI.

    • Anonim spune:

      Ma bucur foarte mult ca iti plac, Lenuta, te asigur ca merita facute. Iti multumesc pentru felicitari si te mai astept cu drag!

  14. Alina_paduraru14 spune:

    ce pofta mi s-a facut !!! vreau si eu un asa mic dejun! :)