Cautare in site
x inchide
aluat fraged reteta aluat fraged pt prajituri reteta aluat fraged cu unt reteta aluat fraged cu untura reteta aluat fraged cu smantana reteta aluat fraged cornulete si fursecuri

Aluat fraged pentru prăjituri, fursecuri și cornulețe

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 22.05.2020
4.8
(227)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 227

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

7 comentarii la Aluat fraged pentru prăjituri, fursecuri și cornulețe

  1. Iulia spune:

    Excelenta reteta. Este usor de urmarit si foarte gustoasa. Am facut fursecuri (simple, cu nuca, cu stafide, cu cacao), cornulete (cu nuca, cu rahat) si am folosit aluatul si pentru placinte (deocamdata doar cu dovleac si cu mere). Aluatul este atat de fraged si are gust de lapte, datorita untului. Multumesc mult! A devenit reteta mea favorita de aluat fraged.

  2. Podea Cristina spune:

    Ma bucur ca am gasit aceasta reteta de aluat fraged pe care vreau s-o experimentez cat mai repede Multumesc pentru sfaturi!

  3. Gabriela spune:

    Multumesc pt o reteta explicata in detalii. Am avut mult timp probleme cu aluatul asta fraged, dar cred ca am inteles acum unde gresesc. Aluatul meu iese de obicei mult prea sfaramicios. Sau la ultima tarta grasimea s-a separat in timpul coacerii si a inceput sa picure in cuptor!!!
    Dar cu reteta si explicatiile dvs. sunt sigura ca o sa-mi iasa bine ?. O incerc curand.

  4. Cristina spune:

    Bună ziua! Vreau să folosesc acest aluat pentru biscuiți. Pot adăuga și zeamă de lămâie, în afară de coaja acesteia? Dacă da, pot folosi sucul unei lămâi?

PUBLICITATE
PUBLICITATE