Cautare in site
x inchide
lokum de trandafiri facut acasa rakhat turcesc de casa reteta laura laurentiu

Rahat de casă cu trandafiri – rețeta pas cu pas de lokum turcesc

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 21.05.2019
4.8
(58)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 58

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

89 − = 85

21 comentarii la Rahat de casă cu trandafiri – rețeta pas cu pas de lokum turcesc

  1. Anna spune:

    Se poate face si doar cu zahar fara glucoza?

  2. ligia spune:

    Ce fel de trandafiri se pot folosi pentru dulceata. traiesc in alta tara, si aici nu se folosesc trandafirii pentru a manca, si vreau sa-mi cumpar un trandafir pentru dulceata pentru a-l planta in gradina.

  3. Camelia spune:

    Eu am sirop de trandafiri cat ar trebui sa folosesc si apoi cantitatile celorlalte ingrediente Raman neschimbate?

  4. Alina spune:

    Foarte frumos arata reteta si simpatice povestile. Multumim!

  5. Cristina spune:

    Glucoza din comerț poate fi aceea precum o tableta împărțită in pătrățele precum ciocolata? Mai exact am văzut-o în Mega Image, este buna aceea?
    Mulțumesc frumos

  6. Anca spune:

    Glucoza este obligatorie? Care este rolul ei? Multumesc!

  7. Anca spune:

    As dori sa incerc reteta de îndată ce apar trandafirii de dulceata, dar nu îmi este clar de ce se pune glucoza si dacă este obligatorie. Nu imi place deloc gustul ei :-(

  8. Cristian spune:

    Aceasta rețeta de rahat o aveți si in cartea publicată ?

  9. Liliana spune:

    Se poate păstra mai mult timp desertul, închis în cutiuță !?

  10. Dumitrache Angi spune:

    Buna ziua,
    Puteți sa-mi Spune-ți va rog de unde cumpărați glucoza/energizantul?
    Multumesc

  11. APOSTOL VIORICA spune:

    Interesanta reteta,ceva nou pentru mine! Arata minunat si cred ca si gustul e pe masura! Felicitari si multumiri pentru reteta!

PUBLICITATE
PUBLICITATE