Cautare in site
x inchide
inghetata de ciocolata reteta pas cu pas laura laurentiu

Inghetata de ciocolata

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.06.2014
4.6
(84)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 84

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =

28 comentarii la Inghetata de ciocolata

  1. Cris spune:

    Perfecta! Singura reteta facută acasă fara ace de gheata!Textura cremoasa si gust intens de ciocolată!

  2. Mhouse spune:

    Fara indoiala merita incercata aceasta reteta.

  3. Florina spune:

    Buna Laura. Am facut si eu astazi reteta ta, am respectat intocmai cantitatile si pasii de urmat dar nu mi a iesit decat 600ml dupa ce am dat o prin sita. Care sa fie cauza?

    • Laura Laurentiu spune:

      Florina, volumul inghetatei se masoara dupa ce e inghetata, nu cat e lichida. Dupa ce ingheata, o sa creasca in volum ca prin farmec. :)

      • Serban spune:

        Buna ziua. Ce aparat de inghetata folositi? Din cauza retetelor de inghetata de pe site-ul dvs, stau acum sa ma decid asupra aparatului. Trebuie sa le fac, pentru ca arata de revista cupele alea.
        Daca nu puteti pune firma aici, dati-mi un mesaj pe mail va rog.
        Cele bune!
        Serban.

      • Bună ziua, eu folosesc încă și în prezent un aparat Delonghi, cel mai simplu posibil, din cele în care recipientul se lasă la înghețat peste noapte la congelator. Nu e cea mai bună alegere, nu pot pregăti decât cam 500 de grame de înghețată într-o șarjă iar dacă vreau o altă aromă, trebuie să aștept până a doua zi. :)
        O alegere mai bună ar fi un aparat cu compresor (cu răcire proprie) dar evident, asta vine cu niște costuri de vreo 15 ori mai mari decât prima variantă :).

  4. leti spune:

    Unde gasesc lapte condensat indulcit?

  5. Ally spune:

    Laura, ce rol are siropul de malt ?(adica vad ca arata ca mierea, deci nu pot folosi miere?) De unde-l iau, iar daca-l iau la ce-l mai folosesc? La noi inca nu e vreme de inghe, dar cum da caldura, testez reteta. Merci

    • lauralaurentiu spune:

      Ally, poate ca ai putea folosi si miere. Am mai recomandat, ca inlocuitor, siropul de porumb (corn syrup) sau siropul de artar. Siropul de malt are un gust subtil, dar foarte placut, in plus ii da inghetatei un pic de textura ca de caramea… mi-e destul de greu sa iti descriu, cel mai bine e sa incerci. :)

  6. Arata nemaipomenit :) nu stiu cine ar rezista sa manance doar cate o lingura pe zi :))

  7. Didi spune:

    eu nu o stiu decat pe aia cu deindata, cum adica depozitata saptamani in sir? ma faci sa rad :)))

    • lauralaurentiu spune:

      :)) daca cineva se dovedeste atât de cumpătat încât să consume câte o unică lingură pe zi, poate fi linistit, înghețata se păstrează bine. Nu sunt eu acela. :))
      Pe 18.06.2014 08:57, „Disqus” a scris:

PUBLICITATE
PUBLICITATE