Cautare in site
x inchide
fantezie cu mango si portocale rosii 2

Desert fără coacere cu mango și portocale roșii

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 08.01.2018
5
(2)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 2

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 comentarii la Desert fără coacere cu mango și portocale roșii

  1. Jana spune:

    In loc de portocale rosii, nu se poate folosi zeama de la rodii?
    Multumesc

  2. lucica iancu spune:

    A iesit absolut divina,culoarea mi-a iesit un pic mai stearsa(din cauza portocalelor)data viitoare pun 2 lingurite de zeama de sfecla rosie ca nu are ce sa strice,oricum a disparut ff repede de pe platou

  3. Didi spune:

    Ador prajiturile cu fructe dar n-am dovedit asta. In caietul mostenit nu sunt foarte multe variante cu fructe, in blogossfera, da. Cremele cu gelatina asunt cele mai spectaculoase in sectiune. Poliana m-a ametit cu prajiturile ei in straturi.
    Felicitari pt. combinatia aleasa de fructe si pt. cum arata. Gustul n-are cum sa nu fie bun.

    • lauralaurentiu spune:

      Iti multumesc si eu pentru apreciere, Didi. :) Gelatina e aproape insesizabila in textura (in cantitatea pe care am folosit-o eu), e doar atat cat sa stabilizeze cremele.

  4. in-top spune:

    delicios ! o reteta de top

  5. Ginuca spune:

    Seamana cu un pastel de primavara, dar este o bomba de arome si vitamine…la prima ocheada aruncata as fi jurat ca e un sortiment de inghetata rafinata.
    O alta propunere pe agenda mea de incercari culinare :)

    • lauralaurentiu spune:

      Ginuca, multumesc pentru apreciere. :) Ma bucur ca ai trecut-o pe lista, sunt convinsa ca o sa-ti placa, eu te astept cu vesti bune :).

PUBLICITATE
PUBLICITATE