Cautare in site
x inchide
brownie, sectiune brownie-1, reteta brownie retetecalamamaro

Brownie, rețetă autentică

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 22.10.2015
Rating
4.9
(163)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(163)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

39 comentarii la Brownie, rețetă autentică

  1. mihai spune:

    Este exceptionala reteta.Mereu fac dupa reteta dvs si iese perfect!Multumim frumos!:)

  2. Dorina Pase spune:

    bestiala
    familiei mele ii place max.mentionez ca am respectat reteta dar si dimensiunea tavei
    foarte usor de facut, eu am pus si nuca

  3. Imola spune:

    nu e ok reteta. am mai facut brownie si niciodata nu mi- iesit atat rau

    • Dumneavoastră ați avut măcar curiozitatea să citiți ce scriu alți oameni care au încercat rețeta asta? Dacă nu e OK, nu mai faceți, ce să zic?! Nu înțeleg de ce v-ați și apucat de ea, din moment ce aveați o altă rețetă care vă plăcea!

    • Ilas Anna spune:

      Este o reteta foarte buna🤤 o fac de cativa ani si cine gusta o lauda👍🏻

  4. Moise Corina Ioana spune:

    cu excepția cantității de zahar, care mi se pare enorm de mare, rețeta e super ușoară și rezultatul e wow.

  5. Mirela spune:

    Cea mai simpla si delicioasa reteta!Doar asa am sa fac de acum!
    Multumesc!

  6. Iuliana spune:

    Brownie este delicioasa !
    Multumesc pentru reteta!
    ??❤️?

  7. Carmen spune:

    MINUNATĂ…. MULȚUMESC! Acum am scos-o din cuptor, fiică-mea nici n-a mai așteptat să se răcească. Este extrem de ușor de realizat, ingrediente la îndemână și un timp scurt de preparare și coacere. Gustul este divin și toată casa-mi miroase ca-ntr-o ciocolaterie.❤️❤️❤️

  8. Lucia spune:

    Foarte buna,acum am terminat-o si e minunată! Multumesc din suflet!

  9. Emilia spune:

    E cea mai buna reteta de brownie ever. E minunata. Am facut de prima data portie dubla. Doar ca am folosit cioco Lindt cu 70% cacao migdale si sare de mare. O nebunie culinara. Va multumesc pentru aceasta minunata reteta.

  10. Liviu spune:

    Mie mi-a ieșit perfect cu toate că nu am nici un pic de experiență. Am respectat cu strictețe rețeta și am reușit să uimesc toți prietenii.

  11. Camelia spune:

    Am făcut rețeta dumneavoastră de 3 sau 4 ori deja. La gust a ieșit..demențială!! Singurul defect a fost faptul că mi-a ieșit relativ subțire :)) deși am dublat sau chiar triplat cantitățile (probabil tăvile folosite de mine au fost mai mari decât cea folosită de dvs.)
    Pe scurt, RECOMAND rețeta!

  12. Maria Fiat spune:

    Delicios Brownie ! Multumim frumos reteta !

  13. Flora Alexe spune:

    Tocmai am făcut prăjitura, împreuna cu fetița mea de 5 ani
    A ieșit perfecta
    O s o mai facem cu siguranța, chiar și de Crăciun ❤️

  14. Silvia spune:

    A ieșit perfect! Am lăsat o 25 min la 175 dar am un cuptor electric mai puternic și a iesit puuuțin cam bine făcută pentru gustul meu dar prietenului meu i-a plăcut la nebunie . O sa ajustez undeva la 17-20 min ca să fie mai gooey. Ah și am pus o linguriță jumate de sare și am redus zaharul total la 150 g – poate de asta nu a ieșit foarte moale? Mulțumesc pentru rețeta!

  15. Luminita spune:

    Mulțumesc pentru rețetă, mi-a ieșit foarte bine și foarte gustos

  16. Silvia spune:

    Mie nu mi-a iesit reteta. Nu s-a copt iar untul a plutit la suprafata. Nu a facut deloc crusta si a ramas o compozitie densa si umeda, necoapta. Asta dupa 40 minute la 175 grade… Desi am respectat intocmai reteta :(

    • Îmi pare sincer rău că nu v-a reușit rețeta. Pur și simplu, nu reușesc să înțeleg, logic, care ar fi putut fi problema, pentru că este practic imposibil ca o compoziție care conține zahăr să nu facă deloc crustă timp de 30 de minute la 175 de grade. Sau chiar mai mult timp de atât, după cum spuneți dumneavoastră. Pentru că zahărul se caramelizează, face crustă.
      Și da, densă și umedă ar fi trebuit să rămână, așa cum am și descris-o, în introducere. Densă, umedă, lipicioasă, dar categoric cu crustă.
      Sincer, îmi chiar îmi pare rău că nu v-a plăcut.

    • Roxana spune:

      Daca untul plutea la suprafata, probabil vi s-a taiat compozitia. Spun asta pentru ca am patit-o si eu. Am adaugat ouale reci peste compozitia calda si atunci untul a inceput sa iasa la suprafata :(. Si de-aia nu s-a mai format nici crusta.
      Deci aveti grija sa aveti toate ingredientele la temperatura camerei.

  17. Camelia spune:

    Mai stiti in scoala cand la matematica intrebati de ce va trebuie x formula in viata ? :D

  18. Diana spune:

    Buna ziua. Va urmaresc de ceva vreme… incetul cu incetul am invatat sa gatesc cu dvs. Pot sa zic ca nu mi-a placut mie gatitul foarte mult, dar de cand cu bebe poftele sunt tot mai multe :) aceasta reteta a iesit minunata! Exact ceea ce cautam. Sa aveti mult spor in toate.

  19. Pop Monica spune:

    daca am tava de 24×24 cm ce cantitati sa folosesc la reteta aceasta?1 si 1/2?va multumesc pt.tot ceea ce faceti !!!!ador retetele dvs.salutari de la Oradea

  20. Service GSM spune:

    Au iesit mai bune ca cele din magazin! Multumesc!

  21. Mereu Monica Ioana spune:

    Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate! Mi-a placut mult atat mie cat si celor mici, dar mai ales taticului! Iti multumesc pentru tot ce faci!
    Ioana

  22. Anonymous spune:

    Desi sunt de 27 de ani in America si inevitabil m-am americanizat, adica ma simt acasa oriunde in USa ceea ce ceea ce nu mai pot sa spun despre Cluj, orasul meu natal, chestia asta lipicioasa nu s-a lipit de mine! Dupa cum ai spus, prefer un pandispan pufos.

  23. Anonymous spune:

    Praf de copt se pune?

  24. Bianca Alexe spune:

    In loc de ciocolata pot sa pun nuttela?