Cautare in site
x inchide
pulpa de porc coapta in paine 3-1

Pulpa de porc coapta in paine

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 02.05.2013
4.1
(10)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.1 / 5. Voturi 10

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 comentarii la Pulpa de porc coapta in paine

  1. Ionica spune:

    Este pentru prima data cand aud de un astfel de preparat, dar cu siguranta voi incerca sa-l fac.

  2. Garbina spune:

    Ceva nou, am sa incerc

  3. Isabella spune:

    Iuibtul meu adora friptura de porc, iar eu ma plictisesm sa fac mereu aceeasi reteta. Aceasta pare delicioasa si ma bucur ca o pot face cu o friptura pregatita in casa. Nu ma pot opri din salivat!

  4. Andreea spune:

    Cu ce tip de carne poate fi inlocuita Friptura de la Angst? nu am gasit si nici macar ceva asemenator

  5. […] Ingrediente Pulpa de porc coapta in paine: […]

  6. Geta si Marian Paun spune:

    Cineva preciza ca arata minunat!! Sunt convins ca are si un gust delicios!

  7. Adin Manea spune:

    E prima data cand aud de asa ceva. O sa incerc cat de curand.

  8. Dana spune:

    Arata delicios. Este varianta romaneasca a englezescului Beef Wellington, nu-i asa?

  9. oana ciurea spune:

    Laura, ce reteta minunata! Dat fiind timpul extrem de limitat pe care il am, aceasta bunatate nu se va gasi pe masa de Paste dar promit sa imi dau gata sotul cand s-o intoarce din delegatie ( pleaca in UK si la intoarcere mereu il astept cu ceva bun, in contrast cu mancarea tipic eglezeasca de care are parte in deplasare). O sa se simta ca un print de data asta !!!! Presupun ca merge si cu muschiulet, asa e?

PUBLICITATE
PUBLICITATE